Aslında gündüz çok kalmayıp akşam 6 dan sonra yememek bile kg verdiriyor. Dinner cancelling bi araştırın istersenizValla gece yatarken aç değilseniz olmuyo bu iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında gündüz çok kalmayıp akşam 6 dan sonra yememek bile kg verdiriyor. Dinner cancelling bi araştırın istersenizValla gece yatarken aç değilseniz olmuyo bu iş
pasta almadım iki tane tuzlu kurabiye biraz patlamış mısır akşam çorba ve yoğurt yicem2 çatal pasta 1 kuru pasta alırsın ama akşam ya yemicen ya da hafif geçcen
ben akşam yedide yiyorum eşimle mecbur ama sonraki atıştırmaları kaldırdımAslında gündüz çok kalmayıp akşam 6 dan sonra yememek bile kg verdiriyor. Dinner cancelling bi araştırın isterseniz
bn bunlari yiyemiyorum soguk sut sevmedgim icinHep bebelere mi olcak bu da annelere tarif, kurumeyveli tarçınlı müsli.
Eti lifalif, karışık meyve kurusu (şoktan aldım çok güzel) , light süt ve tarçın. Bir kase baya tok tutuyo dün de yemiştim. Bu ne öğünü onu da anlamadım hala kahvaltıyla duruyorum
Ben bayılıyorum ya hem tatlı ihtiyacını da gideriyor sırf bununla tek tip diyet olsa sıkılmadan aylarca yaparımbn bunlari yiyemiyorum soguk sut sevmedgim icin
bende severek yiyenlerdenim ve bunuda mutlaka denicem sağol Can'ımBen bayılıyorum ya hem tatlı ihtiyacını da gideriyor sırf bununla tek tip diyet olsa sıkılmadan aylarca yaparım
Esime bugn kapiyi actigmda elinde gofret vardi direk gofreti agzima soktu cok tazeymis diyo bide diyette oldgmu syledim. Bisey dmedi ama gene markete gripte gelmisti. Aksam yemegini az yedigmi gorunce busefer basarican deyp kafa buldu bnle.
ya kızlar benim eşimde saolsun diyetime destek oluyor.spora gideceksem bırakıyor alıyor. ben gelene kadar kendine sevdiği bişey banada pırasa brokoli tarzı bişey yapıyor. zaten yemeyeceğimi bildiği için mutlaka bana uyan bişey yapar.
gerçi su aralar 60 kiloyum ve diyetisyenin verdiği menüye uyuyorum...
asla ağzıma gofret falan tepmez, hatta yersem kızar diyette değil misin diye...
spora gitmezsem kaytarma der:)
sanırım fit bir karısı olsun istiyor...çünkü kendisi hani şu çok yeyip çok fit olanlardan...
en son dışarda o İskender künefe bende karşısında salata yedim:) o oldu.Ben ve @hiraysen in eşi efsaneler zaten yani 10 yaşındaki çocuk markette neler alırsa tüm parasıyla aynısı işte :/ bi de dışarı çıkmayı da sevmem onunla çünkü dışarda yemek de kabus bize kebapçılarda ya da Yöresel mutfaklarda alırız soluğu eee ben de insanım tutamıyorum kendimi
Ben de çıkmıyorum ya :/ ben de 55 tim hep ama ne olduysa hamilelikte oldu hala yoparlayamadım, artık doğum bahanem de yok çocuk Kocaman oldu sen kal bu topikte ya senin gibilere ihtiyacımız var, biz grup olarak pek gevşeğizen son dışarda o İskender künefe bende karşısında salata yedim:) o oldu.
1 aydır çıkmıyoruz ama çok istiyor çıkalım birlikte yemek yiyelim, ben istemiyorum...
kızlar benim felsefem şu oldu : "yıllarca yedikte ne oldu,geldi kıçımıza başımıza yapıştı yağlar": D mutsuz olduk.
belki de bu yüzden iradeliyim...
haa bu arada hayatımda 65in üstünü görmedim.önceden 55 olduğum için 55e düşmeye çalışıyorum.diyetisyeninde en zayıf hastası benim
bu arada öğrendiğim birşeyi daha paylaşmak istiyorum. 1 tane kurabiye yemekle 5 tane arasında çokta fark yok benim için.tadımlık falan diyede kendimi kandırmıyorum yani.
ayy tamam kalırım ya..Ben de çıkmıyorum ya :/ ben de 55 tim hep ama ne olduysa hamilelikte oldu hala yoparlayamadım, artık doğum bahanem de yok çocuk Kocaman oldu sen kal bu topikte ya senin gibilere ihtiyacımız var, biz grup olarak pek gevşeğiz
Bu aradaen son dışarda o İskender künefe bende karşısında salata yedim:) o oldu.
1 aydır çıkmıyoruz ama çok istiyor çıkalım birlikte yemek yiyelim, ben istemiyorum...
kızlar benim felsefem şu oldu : "yıllarca yedikte ne oldu,geldi kıçımıza başımıza yapıştı yağlar": D mutsuz olduk.
belki de bu yüzden iradeliyim...
haa bu arada hayatımda 65in üstünü görmedim.önceden 55 olduğum için 55e düşmeye çalışıyorum.diyetisyeninde en zayıf hastası benim
bu arada öğrendiğim birşeyi daha paylaşmak istiyorum. 1 tane kurabiye yemekle 5 tane arasında çokta fark yok benim için.tadımlık falan diyede kendimi kandırmıyorum yani.
biz de arkadaşız ama bu işlerde biraz tırtız :))ayy tamam kalırım ya..
hiç bir gruba dahil olamıyordum.
paylaşamıyordum bişey, herkes arkadaş olmuş ben öyle kös kös uzaktan izliyordum..
hem sizle diyet listemide paylaşırım... dolu dolu hiç aç bırakmıyor...
kabul et bizde seviyoruz o tarz hayati aburcbur kebap falan filan:))Ben ve @hiraysen in eşi efsaneler zaten yani 10 yaşındaki çocuk markette neler alırsa tüm parasıyla aynısı işte :/ bi de dışarı çıkmayı da sevmem onunla çünkü dışarda yemek de kabus bize kebapçılarda ya da Yöresel mutfaklarda alırız soluğu eee ben de insanım tutamıyorum kendimi
o zaman ben sizi gazlarım:dBu arada
biz de arkadaşız ama bu işlerde biraz tırtız :))
Düzenleyemedim diğer alıntıyı. Biz de arkadaşız ve o yüzden kıyamıyoruz birbirimize en azından ben öyleyim. Arkadaş güne gidiyor mesela, asla yeme al eline diyet Mısır patlağı onu kemir diyemiyorum örneğin, iki çatal al canım bişey olmaz diyorum ama aslında kırmayayım derken kötülük yapıyorum. O yüzden topik sahibi olarak yeni kural getiriyorum birbirmizin zaafını beslemek yok, bişey olmazcılık yapmak yassakayy tamam kalırım ya..
hiç bir gruba dahil olamıyordum.
paylaşamıyordum bişey, herkes arkadaş olmuş ben öyle kös kös uzaktan izliyordum..
hem sizle diyet listemide paylaşırım... dolu dolu hiç aç bırakmıyor...
Seviyoruz da canım olan bize oluyor, adamlar göbekleri balkon yaptık diyip işin içinden çıkıyorlar :))kabul et bizde seviyoruz o tarz hayati aburcbur kebap falan filan:))