• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

2 çatal pasta 1 kuru pasta alırsın ama akşam ya yemicen ya da hafif geçcen
pasta almadım iki tane tuzlu kurabiye biraz patlamış mısır akşam çorba ve yoğurt yicem
Aslında gündüz çok kalmayıp akşam 6 dan sonra yememek bile kg verdiriyor. Dinner cancelling bi araştırın isterseniz
ben akşam yedide yiyorum eşimle mecbur ama sonraki atıştırmaları kaldırdım

Hep bebelere mi olcak bu da annelere tarif, kurumeyveli tarçınlı müsli.
Eti lifalif, karışık meyve kurusu (şoktan aldım çok güzel) , light süt ve tarçın. Bir kase baya tok tutuyo dün de yemiştim. Bu ne öğünü onu da anlamadım hala kahvaltıyla duruyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    108,6 KB · Görüntüleme: 28
Aksam yemegi
kucuk kepce sehriye corbasi
uc kofte
bir buyuk kasik ptates puresi
bir buyuk kasik havuc tarator
bir bardak ayran
ekmek yok aksamlari

Hep bebelere mi olcak bu da annelere tarif, kurumeyveli tarçınlı müsli.
Eti lifalif, karışık meyve kurusu (şoktan aldım çok güzel) , light süt ve tarçın. Bir kase baya tok tutuyo dün de yemiştim. Bu ne öğünü onu da anlamadım hala kahvaltıyla duruyorum
bn bunlari yiyemiyorum soguk sut sevmedgim icin

Esime bugn kapiyi actigmda elinde gofret vardi direk gofreti agzima soktu cok tazeymis diyo bide diyette oldgmu syledim. Bisey dmedi ama gene markete gripte gelmisti. Aksam yemegini az yedigmi gorunce busefer basarican deyp kafa buldu bnle.

ya kızlar benim eşimde saolsun diyetime destek oluyor.spora gideceksem bırakıyor alıyor. ben gelene kadar kendine sevdiği bişey banada pırasa brokoli tarzı bişey yapıyor. zaten yemeyeceğimi bildiği için mutlaka bana uyan bişey yapar.

gerçi su aralar 60 kiloyum ve diyetisyenin verdiği menüye uyuyorum...
asla ağzıma gofret falan tepmez, hatta yersem kızar diyette değil misin diye...
spora gitmezsem kaytarma der:)
sanırım fit bir karısı olsun istiyor...çünkü kendisi hani şu çok yeyip çok fit olanlardan...

Esime bugn kapiyi actigmda elinde gofret vardi direk gofreti agzima soktu cok tazeymis diyo bide diyette oldgmu syledim. Bisey dmedi ama gene markete gripte gelmisti. Aksam yemegini az yedigmi gorunce busefer basarican deyp kafa buldu bnle.

ya kızlar benim eşimde saolsun diyetime destek oluyor.spora gideceksem bırakıyor alıyor. ben gelene kadar kendine sevdiği bişey banada pırasa brokoli tarzı bişey yapıyor. zaten yemeyeceğimi bildiği için mutlaka bana uyan bişey yapar.

gerçi su aralar 60 kiloyum ve diyetisyenin verdiği menüye uyuyorum...
asla ağzıma gofret falan tepmez, hatta yersem kızar diyette değil misin diye...
spora gitmezsem kaytarma der:)
sanırım fit bir karısı olsun istiyor...çünkü kendisi hani şu çok yeyip çok fit olanlardan...

Ben ve @hiraysen in eşi efsaneler zaten yani 10 yaşındaki çocuk markette neler alırsa tüm parasıyla aynısı işte :/ bi de dışarı çıkmayı da sevmem onunla çünkü dışarda yemek de kabus bize kebapçılarda ya da Yöresel mutfaklarda alırız soluğu eee ben de insanım tutamıyorum kendimi :(

Ben ve @hiraysen in eşi efsaneler zaten yani 10 yaşındaki çocuk markette neler alırsa tüm parasıyla aynısı işte :/ bi de dışarı çıkmayı da sevmem onunla çünkü dışarda yemek de kabus bize kebapçılarda ya da Yöresel mutfaklarda alırız soluğu eee ben de insanım tutamıyorum kendimi :KK43:
en son dışarda o İskender künefe bende karşısında salata yedim:) o oldu.
1 aydır çıkmıyoruz ama çok istiyor çıkalım birlikte yemek yiyelim, ben istemiyorum...

kızlar benim felsefem şu oldu : "yıllarca yedikte ne oldu,geldi kıçımıza başımıza yapıştı yağlar": D mutsuz olduk.
belki de bu yüzden iradeliyim...
haa bu arada hayatımda 65in üstünü görmedim.önceden 55 olduğum için 55e düşmeye çalışıyorum.diyetisyeninde en zayıf hastası benim:D

bu arada öğrendiğim birşeyi daha paylaşmak istiyorum. 1 tane kurabiye yemekle 5 tane arasında çokta fark yok benim için.tadımlık falan diyede kendimi kandırmıyorum yani.

1 aydır çıkmıyoruz ama çok istiyor çıkalım birlikte yemek yiyelim, ben istemiyorum...

kızlar benim felsefem şu oldu : "yıllarca yedikte ne oldu,geldi kıçımıza başımıza yapıştı yağlar": D mutsuz olduk.
haa bu arada hayatımda 65in üstünü görmedim.önceden 55 olduğum için 55e düşmeye çalışıyorum.diyetisyeninde en zayıf hastası benim:KK70:

bu arada öğrendiğim birşeyi daha paylaşmak istiyorum. 1 tane kurabiye yemekle 5 tane arasında çokta fark yok benim için.tadımlık falan diyede kendimi kandırmıyorum yani.
Ben de çıkmıyorum ya :/ ben de 55 tim hep ama ne olduysa hamilelikte oldu hala yoparlayamadım, artık doğum bahanem de yok çocuk Kocaman oldu :( sen kal bu topikte ya senin gibilere ihtiyacımız var, biz grup olarak pek gevşeğiz :D

Ben de çıkmıyorum ya :/ ben de 55 tim hep ama ne olduysa hamilelikte oldu hala yoparlayamadım, artık doğum bahanem de yok çocuk Kocaman oldu :KK43: sen kal bu topikte ya senin gibilere ihtiyacımız var, biz grup olarak pek gevşeğiz :KK70:
ayy tamam kalırım ya..
hiç bir gruba dahil olamıyordum.
paylaşamıyordum bişey, herkes arkadaş olmuş ben öyle kös kös uzaktan izliyordum..

hem sizle diyet listemide paylaşırım... dolu dolu hiç aç bırakmıyor...

haa bu arada hayatımda 65in üstünü görmedim.önceden 55 olduğum için 55e düşmeye çalışıyorum.diyetisyeninde en zayıf hastası benim:KK70:

Bu arada
ayy tamam kalırım ya..
paylaşamıyordum bişey, herkes arkadaş olmuş ben öyle kös kös uzaktan izliyordum..

biz de arkadaşız ama bu işlerde biraz tırtız :))

Akşam yemeğim
Yarım kase tarhana
Yarım kase pastırmalı nohut
Yarım kase yoğurt
Bir dilim tam buğday ekmeği

Not : kaselerim küçüktür ;)

Bu arada kızlar siz de yemeklerinizi resimli paylaşırsanız hem ölçüleri de görmüş oluruz hem birbirimize fikri olur. Ben hep foto atmaya çalışcam benim için de otokontrol oluyor

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    94,6 KB · Görüntüleme: 27
Ben ve @hiraysen in eşi efsaneler zaten yani 10 yaşındaki çocuk markette neler alırsa tüm parasıyla aynısı işte :/ bi de dışarı çıkmayı da sevmem onunla çünkü dışarda yemek de kabus bize kebapçılarda ya da Yöresel mutfaklarda alırız soluğu eee ben de insanım tutamıyorum kendimi :KK43:
kabul et bizde seviyoruz o tarz hayati aburcbur kebap falan filan:))

Bu arada

biz de arkadaşız ama bu işlerde biraz tırtız :))
o zaman ben sizi gazlarım:d
hala işteyim kızlar şuan maden suyu içiyorum çünkü dıyetımde günde 3 kere maden suyu var.bugun mesai kaldım normalde bu kadar durmazdım.sevgili eşim evde yıne karnabahar haşlayacak bana çünkü günlerden cuma ve başka sebze yok evde.tabı 100gr kadarda kıyma.menum o sekılde. bende ona kavurma pilav salata içecek aldım:D
aslında köfte alacaktım aşçı bunu önerdi..
bunları eşim yerken canım en cok sanırım salata ister. kalorısız olmasına rağmen yemem sebze varya menümde.

ayy tamam kalırım ya..

Düzenleyemedim diğer alıntıyı. Biz de arkadaşız ve o yüzden kıyamıyoruz birbirimize en azından ben öyleyim. Arkadaş güne gidiyor mesela, asla yeme al eline diyet Mısır patlağı onu kemir diyemiyorum örneğin, iki çatal al canım bişey olmaz diyorum ama aslında kırmayayım derken kötülük yapıyorum. O yüzden topik sahibi olarak yeni kural getiriyorum birbirmizin zaafını beslemek yok, bişey olmazcılık yapmak yassak ;)

Bi de foto işinde de , mesela zaafımızın olduğu irademizin kırılacağı durumda hemen o yiyeceğin fotosunu çekip atalım ki, o esnada topikte kim varsa durdursun yemesin o kişi o yiyeceği . Başka fikri kuralı olan varsa açığım her türlü despotik kurala ;)

@minnakkartal @oslew @hiraysen

kabul et bizde seviyoruz o tarz hayati aburcbur kebap falan filan:))
Seviyoruz da canım olan bize oluyor, adamlar göbekleri balkon yaptık diyip işin içinden çıkıyorlar :))
Bazen diyorum ya hakkaten iyi ki seninle gerçek hayatta kanka falan değiliz ve ailece falan görüşmüyoruz, fil gibi olurduk iki aile bireyleri de :D

Valla akşam bünye yumurtayı kaldıramıcaktı yemedim

Öğleden sonra ki ara yeşilçay

Akşam
1 kepçe mercimek yemeği
3 yemek kaşığı pilav
Yoğurt

Ara limonlu sıcak su
Bi de Türk kahvesi ve nescafe içerim

Back