Aslında bende de öyle olması lazımdı ama gezme falan derken bugün de kahvaltıya eşim geldi normalde o olmaz öyle olunca ipin ucunu kaçırdım aksama kadar bişi yememKız tam tersi olması gerekmiyo mu ben zatıflamadığımı görünce yemeyi bıraktım nerdeyse bu çarşambaya inşallah vermiş olcam
umut senin minik bi kopyan gibi yemek yapar temizlik yapar sen yapıyon diye spora bile başlamış daha ne olsun :)Eki Görüntüle 1686408 Mekik aletim geldi egzersizlere bile basladik; )
Aynen plates bile yapiyonumut senin minik bi kopyan gibi yemek yapar temizlik yapar sen yapıyon diye spora bile başlamış daha ne olsun :)
Bndede var bndan kosu bandini aldgmda hediye vermislerdi hala kutusunda duruyoEki Görüntüle 1686408 Mekik aletim geldi egzersizlere bile basladik; )
Oy oy tavuklu cevizli börek miiiara öğün yarım dilim pasta yedim annemde akşama tavuklu cevizli börek yaptım diyo puf sanki herşey herkes diyet yapmiyim diye uğraşıyo
ne yazık kiOy oy tavuklu cevizli börek miii
Ooh maşallah eline sağlık bende seviyorum misafir ağırlamayı ama sonra bende yiyorumSelammm :) cok yogunm giremiyorm hic. Misafrm gelck nelrr yaptm neler yazmiym hic hepsnden yicm cnku yoruldm cunku basm dndu cunku aciktm cunku cok guzl oldular:) sabh kahvalti yapmadm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?