- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayimmm':) bugn yazamadim misafrm vardi. Sabh kahvalti yapamadim biseyler hazirladm misafrlerm icn.oglen bir dlim tramisu bir dlim borek biraz kisir yedm iki bardak cay. Smdi gittiler aksmada yemek flan yapmam cok yoruldm esm yer zaten yaptklarmdan seviyo oda hamurisini:) bende bakarm basimin caresine.
Ay işte bana da böyle oluyo bi gelen oldu mu ya da biri davet etti mi bende yiyorum yarın akşam davetliyiz yine bi yere tutucam kendimi inşallahBuarada itiraf ediyorm dun aksam 11 de tantuniciye gittik esim uc tane yedi ben iki tane adam bizi mersinli sandi Yarn tartidan hic umidim yok benm. Ctesi arkadasm gelck otrmya yne yaparm biseyler kahveye gelcm diyolar ama bliyolar beni alistilar artk biseyler yapmadan duramiyorm. Smdi hirayi anneme birakip yurucembir saat
Dıları çıktığımızda eşim frenlemese ben hep yerim avm ye filan gidersek yemek katına çıkmamak en iyisi :))ben bu hafta özellikle kimseyi çağırmadım hafta sonuna ikramlık faslı yok o yüzden dışarı çıktığımızda da salata falan yiyebilirsem oh mis
evet evet o kokulara dayanmak güç ama uzun saat kalırsam tavuklu salatayı İskender yiyorum edasıyla yerim artıkDıları çıktığımızda eşim frenlemese ben hep yerim avm ye filan gidersek yemek katına çıkmamak en iyisi :))
disarda salatami peehhhh :))) disarda salatayi ben bitek green salads ta yiyorm oda makarna et eslignde:)ben bu hafta özellikle kimseyi çağırmadım hafta sonuna ikramlık faslı yok o yüzden dışarı çıktığımızda da salata falan yiyebilirsem oh mis
Bu hafta hepimiz patladık :)Ve haftanınyüz karası +600
Bu hafta noluyosa bize iyiden iyiye serdik ben zayiflamadigimi görünce daha da beter serdim du gezmeye gitti avm ye coştum iyiceVe haftanınyüz karası +600
Kız tam tersi olması gerekmiyo mu ben zatıflamadığımı görünce yemeyi bıraktım nerdeyse bu çarşambaya inşallah vermiş olcamBu hafta noluyosa bize iyiden iyiye serdik ben zayiflamadigimi görünce daha da beter serdim du gezmeye gitti avm ye coştum iyice