• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Ay kendi kendime evde spor yaptım bi 15-16 dk filan olmuştur hergün bu kadar bile yapsam yeterli bence baya nefes nefese kaldım antrede koştum kv ye soracam aşağı ses gitmiş mi diye :))

Ara yrım elma türk kahvesi
Öğlen öyküye fındık lahmacum yaptırdım yarısının kabuk kısımlarını yedim içini yedi hanım bi de yumuşak yerlerini kabuklar bana kaldı :) 1 tane dolma yoğurt

Bende yeşil çay içtim bi çay kaşığı da çörekotu

A apriori11 ve @hiraysen nerdee :))
burdayimmm':) bugn yazamadim misafrm vardi. Sabh kahvalti yapamadim biseyler hazirladm misafrlerm icn.oglen bir dlim tramisu bir dlim borek biraz kisir yedm iki bardak cay. Smdi gittiler aksmada yemek flan yapmam cok yoruldm esm yer zaten yaptklarmdan seviyo oda hamurisini:) bende bakarm basimin caresine.

Buarada itiraf ediyorm dun aksam 11 de tantuniciye gittik esim uc tane yedi ben iki tane adam bizi mersinli sandi :-) Yarn tartidan hic umidim yok benm. Ctesi arkadasm gelck otrmya yne yaparm biseyler kahveye gelcm diyolar ama bliyolar beni alistilar artk biseyler yapmadan duramiyorm. Smdi hirayi anneme birakip yurucembir saat

Buarada itiraf ediyorm dun aksam 11 de tantuniciye gittik esim uc tane yedi ben iki tane adam bizi mersinli sandi :-) Yarn tartidan hic umidim yok benm. Ctesi arkadasm gelck otrmya yne yaparm biseyler kahveye gelcm diyolar ama bliyolar beni alistilar artk biseyler yapmadan duramiyorm. Smdi hirayi anneme birakip yurucembir saat
Ay işte bana da böyle oluyo bi gelen oldu mu ya da biri davet etti mi bende yiyorum yarın akşam davetliyiz yine bi yere tutucam kendimi inşallah

ben bu hafta özellikle kimseyi çağırmadım hafta sonuna ikramlık faslı yok o yüzden dışarı çıktığımızda da salata falan yiyebilirsem oh mis

ben bu hafta özellikle kimseyi çağırmadım hafta sonuna ikramlık faslı yok o yüzden dışarı çıktığımızda da salata falan yiyebilirsem oh mis
Dıları çıktığımızda eşim frenlemese ben hep yerim avm ye filan gidersek yemek katına çıkmamak en iyisi :))

Sabah limonlu su ve 3 badem yedim kahvaltı yapmadım daha
Dün 3 lt su içtim bugünde içebilirim inşallah
Bu sabahda kendimce spor yaptım 20 mekik çektim tam mekik değilde işte anlayın siz :))))

Kahvaltı da domates salatalık haşlanmış yumurta peynir zeytin çay hayy maşallah amma yemisim diyette olmasam neler yerdim siz düşünün artık :)

Bu hafta noluyosa bize iyiden iyiye serdik ben zayiflamadigimi görünce daha da beter serdim du gezmeye gitti avm ye coştum iyice
Kız tam tersi olması gerekmiyo mu ben zatıflamadığımı görünce yemeyi bıraktım nerdeyse bu çarşambaya inşallah vermiş olcam

IMG-20151112-WA0002.jpeg
Mekik aletim geldi egzersizlere bile basladik; )

Back