Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hareketine göre değişiyo canım 15-24 arası genelde bi gün yapıp ertesi gün hafif egzersiz ya da yürüyüş yani hafta da 3 gün kayla 3 gün yürüyüş 1 gün off şeklinde aslında baz alınan dakika mesela bi harekete 24 yazmış yanına 7 dk maksimum 7 dk var yani 20 de de kalsan bırakıp diğer harekete geçiyosunBaktım bende YouTube dan bakalım yapabilirsem her bi hareketten 15 er defa yapıyo sanırım tabi o baya hızlı
Ay pek anlamadım ingilizce zaten videolar anladığım kadarıyla denerim artık bişeylerhareketine göre değişiyo canım 15-24 arası genelde bi gün yapıp ertesi gün hafif egzersiz ya da yürüyüş yani hafta da 3 gün kayla 3 gün yürüyüş 1 gün off şeklinde aslında baz alınan dakika mesela bi harekete 24 yazmış yanına 7 dk maksimum 7 dk var yani 20 de de kalsan bırakıp diğer harekete geçiyosun
Ben sonucu görünce yemekten vazgeçtim limonlu su form çayı içtim daha geç yicem51.3 +100 gr ama bence bu vermiş halim yine de bu yeni haftadan umudum çok zaten eğer bu hafta da veremezsem ben bırakırım diyeti fln
kahvaltı üç çeri domates, 6 zeytin biraz kaşar biraz peynir 3 tane etiform bisküvi
Aynen bende bu hafta dikkat edicem bakalım nolacak sporda yapıcam daha da vermezsem bende bırakcam51.3 +100 gr ama bence bu vermiş halim yine de bu yeni haftadan umudum çok zaten eğer bu hafta da veremezsem ben bırakırım diyeti fln
kahvaltı üç çeri domates, 6 zeytin biraz kaşar biraz peynir 3 tane etiform bisküvi
Bu hafta kaçamak yapmıcam bende inşallah yada en aza indircem bakalım ne degisecekNoldu bu hafta bize yaa yeni haftada çok dikkat etcem inşallah yani umarım
aslında iştahım kaçmadı değil ama kahvaltı tabağını sonraya bırakamıyorum mesai başlayınca yemek zor oluyoBen sonucu görünce yemekten vazgeçtim limonlu su form çayı içtim daha geç yicem
bende iki gündür spor yapıyorum kaçamak işine de girmicem bakalım ne değişecekAynen bende bu hafta dikkat edicem bakalım nolacak sporda yapıcam daha da vermezsem bende bırakcam