Son 10 kg için

aren geç kalktığı için ben güne biraz geç başlıyorum. Limonlu suyumu için gördügünüz şu kahvaltıyı yaptım. Şimdide şekersiz limonlu yeşil çayımı demledim onu içiyorum. Bu arada sabah tartıldım resimdeki kiloyu çıktım :) yani 1 kilo 100 gr verdikten sonra aranızdan üzülerek ayrılacağım..

bende öğle yemeğini yedim an itibariyle..
bol kırmızı biberli yarım tabak bulgur pilavı ve bi parça tavuk göğsü (biraz yağlı geldi ama almış bulundım )
bu öğün abartı oldu ara öğünü atladığım için sanırım akşamı oldukça sakin geçirmem lazım.

ben ara öğünümü 9.30 gibi yaptım tarçınlı süt bir avuç karışık kuru yemiş ( 8-10 tane ) kadardı
öğle 12.30
bir büyük kâse salata bol limonlu
bir kâse yoğurt
karnıbahar yemeği
2tane pirzola
bir küçük haşlanmış patates
yarım dilim tb ekmeği
ay ne çok yemişim yazınca daha bir çok gözüktü gözüme

ben bir öğünde et bir öğünde sebze tercihi yapıyorum ve genelde öğle öğününe et koyuyorum birde sabah kahvaltısı dışında ekmek yememeyi düşünüyorum önümüz haftasonu inşallah çok etkilenmeden geçiştirebiliriz.

54 kiloyla hamile kaldım. Doğuma giderken 65 kiloydum. Doğumdan 1 haftasonra 56.5 kilo oldum. Sonraaa süt olsn mantığıyla 7 ay boyunca yedim de yedim. En çok tükettigim şeyler profiterol ve malt içecegiydi. 24 saat de 1 kilo prof. tüketiyordum. 7 ayın sonunda 63 kilo oldum. Güya her hafta rejime başlıyordum ama günü 1 albeniyle açıyordum. Gün içinde yediklerimi saymıyorum bile. Neyse bi akşam kadınlar günü eğlencesine katıldım. Orda da 40 küsür yaşlarında bi bayan vardı. Beni onun kilosuyla kıyasladılar hatta bazıları ondan daha kilolu olduğumu söylediler. Ve ertesi sabah eşimle beraber evdeki bütün çikolataları işe gönderdim. Güne bazen sabah ki kahvaltımı yaparak bazende musli yiyerek başladım. Öğle arası biraz badem ceviz yedim. Öğlen lıgh ton balıklı salata yada sebze yedim. Akşam üstü bi meyve ve akşam sadece sebze yedim. Günlerce ağzıma tatlı sürmedim. Kendime şartlar koydum. Mesela 60 kilo olunca tatlı yicem gibi. Çok canım istersede 1 pkt albeniyi tam 3 gün de yedim. Ve areni uyuttuğum an pilates yapıyordum. Akşamlarıda eve aldığım eliptik bisikletle 1 saat yapıyordm. ( tabi aralıklarla) altınotu çayımı içtim düzenli olarak 2 ay boyunca.. Her sabah kahvaltıdan yarımsaat önce ılık limonlu suyumu içtim. Ve kendime söz verdim arenin doğum gününe kadar 54 olup eylülde tatile giderken de 52 olacağım diye.. Hatta tatile gitmeden 50 olmuştum ama almışım yine.. Yani aslında benim yediklerimden çok hırsım azmim ve iradem sayesinde bu kiloları verdim..

@oslew istersen çaykurun açık yeşil çayları var onlardan iç. Bunlar pek işe yaramıyor.

Ara öğün atladım.
Öğle yemeği bir porsiyon göğüs ızgara ve çoban salata yanına.
Ekmek hiç yemiyorum hiçbir öğünde.
Veeee paikopat gibi belki 10 bardak şekersiz çay içtim

ara şekersiz çok az sütlü neskafe
4 fındık 1 badem bir eti sitiks çikolata
50 kalori yine abartım sanırım

İkinci ara öğünümü atlamadım ama. Yarım avuç kuru üzüm ve 4 parça ceviz içi.

@oslew istersen çaykurun açık yeşil çayları var onlardan iç. Bunlar pek işe yaramıyor.
Bunlar indirimdeydi almıştım migrostan yeşilçayını ilk defa aldım form çayını alıyorum baya etkili yeşilçay çaykurun tenekesi var onu mu diyosun içemiyorum ağır geliyo sevmiyorum tadını sallamalardan alayım olmazsa

Bende bugün öykü artığı geçindim :)

İki lokma ekmek yarım bardak ayran
Bi lokma limonlu kek
Nescafe iki çubuk kraker
1ekşi elma

Akşamda
Fırında tavuk var
1 baget çeyrek patates yerim 3 kaşık pilav
Salata

Bi de türk kahvesi patlatırız tamam

Bi de bugün
Bu yoğurt limon pulbiber e başlıcam bakalıö ericek mi göbek

Akşam yemeği taze fasulye yoğurt yedim iyiydi ama biraz evvel bi paket bisküvi yedim çayla öylemi mira geldiğimden beri aralıksız emiyo için kıyıldı

Ben geç yazıyorum ama erken yedim saat 17.30 da kapattım dükkanımı. 4 kaşık bulgur pilavı iki kaşık haşlanmış kırmızı et. Yarım kase sütlaç. Ki bi oturuşta 4 kase sütlaç deviren insanım :))?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…