Ben öğle yemeğini bile yedim:)benm ara öğün saati 10:30 :)Bu da benim ara öğün :) Eki Görüntüle 1644148
Uyumuşuz biz ondan geçe kaldı :)Ben öğle yemeğini bile yedim:)benm ara öğün saati 10:30 :)
ben bir öğünde et bir öğünde sebze tercihi yapıyorum ve genelde öğle öğününe et koyuyorum birde sabah kahvaltısı dışında ekmek yememeyi düşünüyorum önümüz haftasonu inşallah çok etkilenmeden geçiştirebiliriz.ben ara öğünümü 9.30 gibi yaptım tarçınlı süt bir avuç karışık kuru yemiş ( 8-10 tane ) kadardı
öğle 12.30
bir büyük kâse salata bol limonlu
bir kâse yoğurt
karnıbahar yemeği
2tane pirzola
bir küçük haşlanmış patates
yarım dilim tb ekmeği
ay ne çok yemişim yazınca daha bir çok gözüktü gözüme
evet haftasonu benide çok etkiliyorben bir öğünde et bir öğünde sebze tercihi yapıyorum ve genelde öğle öğününe et koyuyorum birde sabah kahvaltısı dışında ekmek yememeyi düşünüyorum önümüz haftasonu inşallah çok etkilenmeden geçiştirebiliriz.
Bunlar indirimdeydi almıştım migrostan yeşilçayını ilk defa aldım form çayını alıyorum baya etkili yeşilçay çaykurun tenekesi var onu mu diyosun içemiyorum ağır geliyo sevmiyorum tadını sallamalardan alayım olmazsa@oslew istersen çaykurun açık yeşil çayları var onlardan iç. Bunlar pek işe yaramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?