Su soda çay kahve dayan :)Ay resmen açlık başıma vurdu çok gergin ve sinirliyim
Evt cnm ondan. İçine limon sıkıp içebilirsin aslında.Bunlar indirimdeydi almıştım migrostan yeşilçayını ilk defa aldım form çayını alıyorum baya etkili yeşilçay çaykurun tenekesi var onu mu diyosun içemiyorum ağır geliyo sevmiyorum tadını sallamalardan alayım olmazsa
Deniyim olmazsa yine hatta geçenlerde ablama yolladım o içiyo al bunu içemiyorum diye eskiden içiyodum aslında olmadı soğutup fondip :) o yeşil çaayy içileceeekkkk :)Evt cnm ondan. İçine limon sıkıp içebilirsin aslında.
Bu arada bende öğlen salata yedim. Akşamada az biraz salata balık. Ve yeşil çay. Yarımsaat de spor yaptım. (İkindide azcık çikolata yedim )
Bi salatalık falan yeseydin keşke keserdi azcıkAy allahım sabah olsun da kahvaltı yapayım ya yeminle uyuyamıyorum
Su tilya kuru acayip ise yariyo ama hala yapamiyorum emzirdigm için54 kiloyla hamile kaldım. Doğuma giderken 65 kiloydum. Doğumdan 1 haftasonra 56.5 kilo oldum. Sonraaa süt olsn mantığıyla 7 ay boyunca yedim de yedim. En çok tükettigim şeyler profiterol ve malt içecegiydi. 24 saat de 1 kilo prof. tüketiyordum. 7 ayın sonunda 63 kilo oldum. Güya her hafta rejime başlıyordum ama günü 1 albeniyle açıyordum. Gün içinde yediklerimi saymıyorum bile. Neyse bi akşam kadınlar günü eğlencesine katıldım. Orda da 40 küsür yaşlarında bi bayan vardı. Beni onun kilosuyla kıyasladılar hatta bazıları ondan daha kilolu olduğumu söylediler. Ve ertesi sabah eşimle beraber evdeki bütün çikolataları işe gönderdim. Güne bazen sabah ki kahvaltımı yaparak bazende musli yiyerek başladım. Öğle arası biraz badem ceviz yedim. Öğlen lıgh ton balıklı salata yada sebze yedim. Akşam üstü bi meyve ve akşam sadece sebze yedim. Günlerce ağzıma tatlı sürmedim. Kendime şartlar koydum. Mesela 60 kilo olunca tatlı yicem gibi. Çok canım istersede 1 pkt albeniyi tam 3 gün de yedim. Ve areni uyuttuğum an pilates yapıyordum. Akşamlarıda eve aldığım eliptik bisikletle 1 saat yapıyordm. ( tabi aralıklarla) altınotu çayımı içtim düzenli olarak 2 ay boyunca.. Her sabah kahvaltıdan yarımsaat önce ılık limonlu suyumu içtim. Ve kendime söz verdim arenin doğum gününe kadar 54 olup eylülde tatile giderken de 52 olacağım diye.. Hatta tatile gitmeden 50 olmuştum ama almışım yine.. Yani aslında benim yediklerimden çok hırsım azmim ve iradem sayesinde bu kiloları verdim..
Evt ama malesef emzirirken içemiyorsun.Su tilya kuru acayip ise yariyo ama hala yapamiyorum emzirdigm için
Su tilya kuru acayip ise yariyo ama hala yapamiyorum emzirdigm için[/Q. Tilya kuru nasil bir kur tarifini verebilirmisin
1 litre suyu kaynatıyorsun. İçine çizerek 10 tane kuşburnuyla 2 tutam ıhlamur atıyorsun. Bi 5 dk kaynatıyorsun. Sonra 1 tutam altınotunu atıyorsun. Bi 5 dk daha kaynatıyorsun. Bikaç dk demlendikten sonra süzüyorsun. Gün boyunca istersen 3 istersen 4 seferde bitiriyorsn. Bu arada dün gece açıktım dedin ya. Bende rejim yaparken açıkıyordum bu çayı içip yatıyordum inanılmaz iştahı kesiyordu. Ayrıca ben bu çayı içerken çok sık idrara çıkıyordum. Dolayısıyla dışarı çıkacağım zaman içmiyordum.Ara öğünüm iki kayısı bir erik kurusu, biraz kuru üzüm biraz kuru yabanmersini bir fincan yeşil çay
Bu arada @AreN5 benim emzirme işi bitti ben yapabilirim tilya kürünü tarifini verirmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?