Son 10 kg için

Evt cnm ondan. İçine limon sıkıp içebilirsin aslında.
Bu arada bende öğlen salata yedim. Akşamada az biraz salata balık. Ve yeşil çay. Yarımsaat de spor yaptım. (İkindide azcık çikolata yedim )

Evt cnm ondan. İçine limon sıkıp içebilirsin aslında.
Bu arada bende öğlen salata yedim. Akşamada az biraz salata balık. Ve yeşil çay. Yarımsaat de spor yaptım. (İkindide azcık çikolata yedim )
Deniyim olmazsa yine hatta geçenlerde ablama yolladım o içiyo al bunu içemiyorum diye eskiden içiyodum aslında olmadı soğutup fondip :) o yeşil çaayy içileceeekkkk :)

kahvaltı yarım simit biraz domates ve peynir bugün öğleni daha az yiyerek geçiştircem çünkü akşam bende çok fazla acıkıyorum ve sabah kadar uyandığım için dayanmak zor oluyo öğle az akşam orta şekerli takılırsam olur gibi

Kırmızı biber dereotu ve beyaz peynirli omlet domates öykü artığı 1 dilim ekmek şekersiz çay

Benim kahvaltı dünkü menümün aynısı, limonlu su omlet maydanoz

bende sabah peynirli omlet biraz peynir zeytin ekmek domates çok az çilek reçeli şekersiz çay kahvaltıdan sonra dayanamadım 3tane bayram çikolatası :-(

Bn sbh kalkinca limonlu suyumu ictm. Kahvaltidada iki dilim çavdar ekmeği bir zeytin çok az süzme peynir yarm domates yedim. Bir cay kasigida findik ezmesiyle kapattm kahvaltiyi. Smdi yeşil cay icicem. Bu arada zeytin konusuna gelince karatay diyoduki hersabah 40adet zeytin yiyorum eşiyle birlikte 80 tane zeytin yiyolarmis bir günde

Su tilya kuru acayip ise yariyo ama hala yapamiyorum emzirdigm için

Slm kizlar bende kilolariyla basi dertte olan biriyim..sizlerle birlikte kilocuklarima veda etmek istiyorum insallah. Diyetime 2 gunluk ayran corbasi detoksuyla basladim bugun.. Sabah limonlu ilik suyumu ictim yarim saat sonra yarim domates bir parca peynir ve haslanmis yumurta.. Oglen 1 kase hazirladigim corba aksam 20:00 e kadar 2 saatte bir corbadan icicem..insallah hepimiz zayiflariz...

Ben kahvaltıya annemlere geldim malesef börek yedim başkada bişey yemedim gerçi. Öğlende yeşil fasülye yicem. Bu arada hem kahvemi hem yeşil çayımı içtim.

Ara öğünüm iki kayısı bir erik kurusu, biraz kuru üzüm biraz kuru yabanmersini bir fincan yeşil çay
Bu arada @AreN5 benim emzirme işi bitti ben yapabilirim tilya kürünü tarifini verirmisim

Eklentiler

• image.jpeg
    144,6 KB · Görüntüleme: 55
Ara öğünüm iki kayısı bir erik kurusu, biraz kuru üzüm biraz kuru yabanmersini bir fincan yeşil çay
Bu arada @AreN5 benim emzirme işi bitti ben yapabilirim tilya kürünü tarifini verirmisim
1 litre suyu kaynatıyorsun. İçine çizerek 10 tane kuşburnuyla 2 tutam ıhlamur atıyorsun. Bi 5 dk kaynatıyorsun. Sonra 1 tutam altınotunu atıyorsun. Bi 5 dk daha kaynatıyorsun. Bikaç dk demlendikten sonra süzüyorsun. Gün boyunca istersen 3 istersen 4 seferde bitiriyorsn. Bu arada dün gece açıktım dedin ya. Bende rejim yaparken açıkıyordum bu çayı içip yatıyordum inanılmaz iştahı kesiyordu. Ayrıca ben bu çayı içerken çok sık idrara çıkıyordum. Dolayısıyla dışarı çıkacağım zaman içmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…