Son 10 kg için

Limonlu sudan midem çok bulaniyo artık bnm. Kahvalti kepkli ekmek tost cay şimdi bi kase aşure

Bende ara hep atıştırma gittim dolaşmaya çıkrık öyküyle havagüzel diye bikaç çubuk kraker yarım salatalık falan
Öğlen dünden kalan az köfte patates yoğurt 2 dilim ekmek iki kare çikolata
Yeşil çay içicem şimdi

Sapanca kırkpınar da maja diye bi yer 3 ay filan olmuş açılalı biz çok beğendik mekanı kahvaltısında öyle değişik bişey yok bildiğin serpme kahvaltı
Bzde düşünüyoruz sapanca masukiye fln otarafa gtmeyi güzelmiş manzarası fln bnde begendm :)

Biz yine eşimle denize düşmüş gibi balığı abarttık. Hiç yazmıştım ama 4 çeşit karışık :/

Akşam. Yemiği 2 kepçe nohut 4 kaşık pilav salata
Kahve içicem birazdan ondan sonra tamam

Düğündeyiz pastanın tadına baktım bi kaç kuru pasta 1 bardak fanta akşam yemeği yok tabiki

Biliyorumda o boluya bağlı siz nerde taşıyodunyz
Cnm ben evlenmeden once gitmistm yedigollere asik olmustm rwsmen. Gderken sapanca golu oralarin yesilligi bayilmistm. Buaralada esm gdelm diye tuttrdu iki gun kalabilcegmz dag evi gbi yere. Masukiye fln hc gtmedim orayi merak ediyorum. Ben istanbul b.duzude yasiyorm cnm

Ben de şimdi yumurta peynir maydanoz yiycem. Dışarı çıkınca aktardan doğal sirke alıcam, sirke bal kürü yapıcam. Denemediğim bi şey kalmasın:)))

Kahvaltı yarım omlet 1büyük dilim kızarmış salçalı ekmek peynir

Ben şimdi hamile kaldığım kiloya döndüm bakalıö bundan sonra nasıl gitcek kilolar inş kolay olur haftada 500 gr yeter bana fazla istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…