• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kahvaltı çeyrek omlet domates salatalık zeytin peynir yarım gevrek çay

Kızlar benim baskül de bozuk, hiç göstermedi bişey :/ pazara giderken pil alıcam sonra yazarım. Ama kendimi hiç vermiş gibi hissetmiyorum.

Pazarda yarım simitten biraz fazla yedim bol bol yürüdüm tabi :)) bu hAfta bu kadar bile bekleniyodum ben 3 haftada 3 kilo vermiş oldum çok mutluyum yine zaten her gören nasıl zatıfladın fialn diye soruyo

50.3 çıktm. Buraya hergün ne yazdığımı yazmıyorum ama resmen çarş. tartı günü diyip kendimi tutuyorum. Hatta dün akşam eşim çok az yedin dedi bende evt yrn tartı günü kızlara yazıcam dedim :)

72 cktm :( ya kizlar bignde 500 gram alinirmi sürekli oynuyor tartidaki sonuç hergun farklı dun 71.5 ckmistm

Kızlar ben 51 kiloyum ne almış ne vermişim ama zaten doğru dürüst dikkat etmemiştim bir ayda sadece 1 kilo verdim kendimle ne kadar övünsem az>.<

Bizim tartılar ve durumları bile aynı. Benimki de 5 yıllık sinbo benimki de bozuk. Pil alacaktım ama acaba ben de direk değiştirsem mi
Benimki fakir 25-30 gibi bişeydi galiba bikere pilini değiştirdim iyi gidiyo :) sende yeni al madem

Ara çeyrek muz
Öğlen öyküye fırında mücver yaptım inş güzel olur ondam yicem bende

Evet 4 parça mücver yağsız güzel olmuş ama atıştırmalık olur anca :)
Yarım kasede yoğurt

Back