değiştirelim en iyisi Bn haftasonu gidip alicm baska . ikinci kez pil degistrdm aldgmdan beri.benim kilom hergun degisiyo 100 gram fln olsa tamamda bir kilo oynadgi bile oluyo. Eczanede tartilcm bikerede. bakalım tartimi bozk yoksa bendemi sorunBizim tartılar ve durumları bile aynı. Benimki de 5 yıllık sinbo benimki de bozuk. Pil alacaktım ama acaba ben de direk değiştirsem mi
Yarın sabah tekrar tartıl bi de az yemekte yaramıyo olabilir sana biyerde yanlış var demekPil değiştirdim 63,800 çıktım. 200 gr gitmiş. Başladığımdan beri 2 kg bile veremeyen bana yazıklar olsun. Bi de yemiyorum arkadaş yesem ne olacak Allah bilir:/
Benimkide simbo 5 sene oldu bikaç kere pil değiştirdik çalışıyo maşallahPil değiştirdim 63,800 çıktım. 200 gr gitmiş. Başladığımdan beri 2 kg bile veremeyen bana yazıklar olsun. Bi de yemiyorum arkadaş yesem ne olacak Allah bilir:/
Nazar ettin eşim cuma dan beri evde yemek işi başladı birazdan da sigara Böreği yapıcam yalan oldu benim kilolarPil değiştirdim 63,800 çıktım. 200 gr gitmiş. Başladığımdan beri 2 kg bile veremeyen bana yazıklar olsun. Bi de yemiyorum arkadaş yesem ne olacak Allah bilir:/
Yoğurt kürüm bi işe yaramadı bi de tilya yı deneyeyimBenimkide simbo 5 sene oldu bikaç kere pil değiştirdik çalışıyo maşallah
Acaba tilya filan mı yapsan sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?