• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Bizim tartılar ve durumları bile aynı. Benimki de 5 yıllık sinbo benimki de bozuk. Pil alacaktım ama acaba ben de direk değiştirsem mi
değiştirelim en iyisi Bn haftasonu gidip alicm baska . ikinci kez pil degistrdm aldgmdan beri.benim kilom hergun degisiyo 100 gram fln olsa tamamda bir kilo oynadgi bile oluyo. Eczanede tartilcm bikerede. bakalım tartimi bozk yoksa bendemi sorun

Alt katimda yengemde aşure pisiyo şuanda cagiriyolar ama gitmek hc istemiyorm gecen sene uç kase yemistm orda. Gitmiyim onlar gondersin en iyisi eve

Pil değiştirdim 63,800 çıktım. 200 gr gitmiş. Başladığımdan beri 2 kg bile veremeyen bana yazıklar olsun. Bi de yemiyorum arkadaş yesem ne olacak Allah bilir:/

Pil değiştirdim 63,800 çıktım. 200 gr gitmiş. Başladığımdan beri 2 kg bile veremeyen bana yazıklar olsun. Bi de yemiyorum arkadaş yesem ne olacak Allah bilir:/
Yarın sabah tekrar tartıl bi de az yemekte yaramıyo olabilir sana biyerde yanlış var demek

Yarım avuç kuru üzüm
4 tane burçak bisküvi koydum tabağa ama iki tane anca yemişimdir velet bırakmadı yedi :)
Nescafe

Benimkide simbo 5 sene oldu bikaç kere pil değiştirdik çalışıyo maşallah
Acaba tilya filan mı yapsan sende

Öğlende de komşuda yedim aşure birazcıkta hamurişi bugün su içemedim bi de tilyayı yapmadım daha

Nazar ettin eşim cuma dan beri evde yemek işi başladı birazdan da sigara Böreği yapıcam yalan oldu benim kilolar :(yeme planları yapıyor şimdi

Koca bi tabak patlamış mısır yedik ama az yağlı az tuzlu yapmıştım yarında kahvaltıya gidecez sonra başlıcam sıkı sıkı devam edecem inşallah

Akşam köfteli patates yemeği 3 köfte 5-6 dilim patates yoğurt yarım dilim ekmek birazda pilav bugün tartıldığım için az abarttım bi tanede napoliten çikolatanın bitanesinden yedim :)

Günaydın kızlar
Şimdi limonlu ılık suyumu içicem ve kahvaltıya gidecez bu sabah bana rejim yoktur ;))

Galiba az yemeğe alışmışım erken doydupumu hissettiğim an bıraktım fazla çoşmadım :)

Back