• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Öğlen misafirlikteydim :))) kv de daha önce çalışıyorum diye bana biyerkere gideceği zaman diyemiyodu şimdi hergüne bi yer buluyo ;) az yedim akşam yemeği de yemicem belki meyve yerim

Komşum geldi lahmacun almışlar iki tane bize getirdi sağol ama biz rejimdeyiz dedim almadım ayıp mı oldu yaa sonradan keşke alsaydım dedim eşimde diyo alsaydın da atacaktın

Komşum geldi lahmacun almışlar iki tane bize getirdi sağol ama biz rejimdeyiz dedim almadım ayıp mı oldu yaa sonradan keşke alsaydım dedim eşimde diyo alsaydın da atacaktın
Yani samimi olduğun biriyse yanlış anlamaz heralde değilse de yapcak bişey yok artık

Yani samimi olduğun biriyse yanlış anlamaz heralde değilse de yapcak bişey yok artık
Ya kapı komşum hemen bende bişeyler yaptığımda veririm filan geçen aşüre yapmıştı aldım mesela sonra oruçluydum ya o gün çağırmış komşuları beni de çağırdı gittim oruçluyum ama zaten rejimdeyim yiyemem filan demiştim biliyo yani

canm alsaydn kske. Kapidan cevirilsem uzulurdm ben. Biraz takintiliymda:) buarada lahmacundan bisey olmuyo birtane yiyeblirsinz. Diyetsyen oyle demis.

Sabah abartili hamur isli kahvalti.
Oglen meyve
Ara kuruyemis ve kayisili activia a
Aksam kv deydik hamsi yapmis ustunede asure yedirdi zorla oluyorm mide agrisndan dokundu sanirm iki buklum yatiyorm

Ben 1 saat önce küçük bi kase puding 3tane yulaflı bisküvi yedim hiç istemiyodum ama yemeği ekmeksiz yedim çok midem bulandı bi de yeşilçayla tükkanı kapattım

canm alsaydn kske. Kapidan cevirilsem uzulurdm ben. Biraz takintiliymda:) buarada lahmacundan bisey olmuyo birtane yiyeblirsinz. Diyetsyen oyle demis.
Yaa deme öyle bee valla bende pişman oldum ama oldu bi kere napayım ya kendi yaptığı bişey olsa alırdım hazır lahmacun sonuçta avut beniii ;)

Ara yeşilçay çeyrek muz birazdan pazara gitcem o da yürüyüş olur ama aksatmadan koşu bandını kullanmam gerekiyo onu anladım artık

Ara yok öğle yemeği şimdi yedik az yapda mantar sote bulgur pilavı 3 tane fırın köfte

Back