Verirsin inşallah canımBen şimdi hamile kaldığım kiloya döndüm bakalıö bundan sonra nasıl gitcek kilolar inş kolay olur haftada 500 gr yeter bana fazla istemiyorum :)
Yani samimi olduğun biriyse yanlış anlamaz heralde değilse de yapcak bişey yok artıkKomşum geldi lahmacun almışlar iki tane bize getirdi sağol ama biz rejimdeyiz dedim almadım ayıp mı oldu yaa sonradan keşke alsaydım dedim eşimde diyo alsaydın da atacaktın
Ya kapı komşum hemen bende bişeyler yaptığımda veririm filan geçen aşüre yapmıştı aldım mesela sonra oruçluydum ya o gün çağırmış komşuları beni de çağırdı gittim oruçluyum ama zaten rejimdeyim yiyemem filan demiştim biliyo yaniYani samimi olduğun biriyse yanlış anlamaz heralde değilse de yapcak bişey yok artık
canm alsaydn kske. Kapidan cevirilsem uzulurdm ben. Biraz takintiliymda:) buarada lahmacundan bisey olmuyo birtane yiyeblirsinz. Diyetsyen oyle demis.Komşum geldi lahmacun almışlar iki tane bize getirdi sağol ama biz rejimdeyiz dedim almadım ayıp mı oldu yaa sonradan keşke alsaydım dedim eşimde diyo alsaydın da atacaktın
Yaa deme öyle bee valla bende pişman oldum ama oldu bi kere napayım ya kendi yaptığı bişey olsa alırdım hazır lahmacun sonuçta avut beniiicanm alsaydn kske. Kapidan cevirilsem uzulurdm ben. Biraz takintiliymda:) buarada lahmacundan bisey olmuyo birtane yiyeblirsinz. Diyetsyen oyle demis.
samimiyseniz bisey olmaz bosver amaaan herseyi dusunursek yandik valla :)))Yaa deme öyle bee valla bende pişman oldum ama oldu bi kere napayım ya kendi yaptığı bişey olsa alırdım hazır lahmacun sonuçta avut beniii
Bu hafta kesn sen birincisnnnn :)Ayy valla çıktı şeyi diyetlerinizin :)
hiiçç sanmıyorum ben takıldım bu hafta gibi
Bu hafta kesn sen birincisnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?