Ben de değişik bi rakam gördüm güzeldi ama inanamadım bozuk olabilir tartım :/ gerçi dün baya açtım. Akşam da uyku seramonisi derken yemek falan gelmedi aklıma :/Günaydın hatunlar
Limonlu suyumu içtim
Bende bugün haşlama yaptım yumurta peynir 1.5 dilim salçalı ekmek şimdi de tilya içccem :) tartıda bugün çok güzel bi rakam gördüm inş böyle devam eder :)
Senin geçen haftaki ödemdi bu hafta gitcek o benceBen de değişik bi rakam gördüm güzeldi ama inanamadım bozuk olabilir tartım :/ gerçi dün baya açtım. Akşam da uyku seramonisi derken yemek falan gelmedi aklıma :/
İnşallah ya :/Senin geçen haftaki ödemdi bu hafta gitcek o bence
Geçmiş olsun canımSabah limonlu su ictm kahvalti yapamadim ananem rhatsizlanmis annem abar topar gitti . istahm.kacti bnmde
çok sağol cnmGeçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım acil şifalarSabah limonlu su ictm kahvalti yapamadim ananem rhatsizlanmis annem abar topar gitti . istahm.kacti bnmde
geçmiş olsun canım acil şifalar
sagolun kizlar çok yasli .dedemi bu yaz kaybettk ananem çok uzuluyodu felç geçirdi şimdi tekrarlamis yne.@hiraysen geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımSabah limonlu su ictm kahvalti yapamadim ananem rhatsizlanmis annem abar topar gitti . istahm.kacti bnmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?