Son 10 kg için

Şu an limonlu suyumu içiyorum. Yumurta bitmiş son kalanı azada yapıyorum, iyili de bitmiş içim çıktı her gün yemekten :/ dün akşam yemeği de yemedim zaten.
Şimdi biraz peynir, salatalık ve yeşillikten oluşan kahvaltımı yarım dilim light ekmek ve form çayı ile kahvaltı yapıcam

Günaydın hatunlar
Limonlu suyumu içtim
Bende bugün haşlama yaptım yumurta peynir 1.5 dilim salçalı ekmek şimdi de tilya içccem :) tartıda bugün çok güzel bi rakam gördüm inş böyle devam eder :)

Günaydın hatunlar
Limonlu suyumu içtim
Bende bugün haşlama yaptım yumurta peynir 1.5 dilim salçalı ekmek şimdi de tilya içccem :) tartıda bugün çok güzel bi rakam gördüm inş böyle devam eder :)
Ben de değişik bi rakam gördüm güzeldi ama inanamadım bozuk olabilir tartım :/ gerçi dün baya açtım. Akşam da uyku seramonisi derken yemek falan gelmedi aklıma :/

Ben de değişik bi rakam gördüm güzeldi ama inanamadım bozuk olabilir tartım :/ gerçi dün baya açtım. Akşam da uyku seramonisi derken yemek falan gelmedi aklıma :/
Senin geçen haftaki ödemdi bu hafta gitcek o bence

Sabah limonlu su ictm kahvalti yapamadim ananem rhatsizlanmis annem abar topar gitti . istahm.kacti bnmde

Öğle yemeği bi bardak süte lifalif kuru üzüm kuru yaban Mersini iki tane bitter bayram çikolatası ve tarçın attım

Of öğleni geç yiyince doymadım tatlı krizi geldi bi de çok uzun aç kaldım
Badem ceviz kuru üzüm fındık fıstık kaju karışık yedim biraz 1 avuctan azdır bi de nescafe

Sabah limonlu su ictm kahvalti yapamadim ananem rhatsizlanmis annem abar topar gitti . istahm.kacti bnmde
Geçmiş olsun canım

Bugün biraz acıktım iftarda kv deyim balık pişireceklermiş uskumru almış kp bi de çorba kendimde kurufasülyr pişirmiştim etli canım ondan da istiyo eve gidince bi iki kaşık yerin belki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…