• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Azonce annme.cktm balik kizartiyodu bi kilo yemismdir ama ekmeksiz. Kizartma olmasi kotu oldu ama ben balik hastasiym bi kilo yiyorm yedimmj az yağda kizartiyodu ama baktm. Deniz ürünleri yesem sabah aksam başka bisey istemem aksam yemeği oldu bu
Brnim de balıkta ayarım yok :/ başlarsam dünyaları yerim. Eşim de öyle ve insan gibi de almayız balığı iki üç çeşit ve çok alırız. En son diyet yemeği olarak balık yapayım dedim. 1 çipura yarım levrek yarım kg sardalya yemiştim bi daha da almadım :)))))

Ara
Nescafe
Öykünün kalan az çorbası
Türk kahvesi
Akşam
Kuru fasulye 3kaşık pilav cacık

Brnim de balıkta ayarım yok :/ başlarsam dünyaları yerim. Eşim de öyle ve insan gibi de almayız balığı iki üç çeşit ve çok alırız. En son diyet yemeği olarak balık yapayım dedim. 1 çipura yarım levrek yarım kg sardalya yemiştim bi daha da almadım :)))))
yaa inanmiuorm.siz ayni bizim gbisnz bide bz yedikce mutlu oluyoruz yok böyle bisey .bzm gbi çiftlerde varmis. :)

Maşallah :KK53:

Ay hızlıca yedim midem ağrıdı sanki

Kv geldi sağolsun hem yemek yapmış köfteli patlıcan yemeği hemde betülü alayım rahat ye dedi tabi pırasa yerine bu yemeği yeidm bi kase bulgur pilavı komşumun verdiği kekten iki çatal son olarakta dolapta niğde gazoz vardı onun yarısını içip kalanı döktüm içmeyeyim diye
Tilya mi kaynattım şimdi ondan biraz içip kv ye incem bende

yaa inanmiuorm.siz ayni bizim gbisnz bide bz yedikce mutlu oluyoruz yok böyle bisey .bzm gbi çiftlerde varmis. :)
Hatta geçen senin eşinin Gaziantep'ten kuruyemiş siparişini anlattım eşime, senin gibi katısının diyetine rağmen abur cubur alıyormuş dedim. Siz arkadaş olacağınıza biz eşiyle arkadaş olsaymışız sesi :D

Hatta geçen senin eşinin Gaziantep'ten kuruyemiş siparişini anlattım eşime, senin gibi katısının diyetine rağmen abur cubur alıyormuş dedim. Siz arkadaş olacağınıza biz eşiyle arkadaş olsaymışız sesi :KK70:
bütün gün bizim karsimzda yemek yerler artık dusnsene bz açlıktan oluyoruz onlar oturmuş ellerinde kuruyemiş :-)

Ay hızlıca yedim midem ağrıdı sanki

Kv geldi sağolsun hem yemek yapmış köfteli patlıcan yemeği hemde betülü alayım rahat ye dedi tabi pırasa yerine bu yemeği yeidm bi kase bulgur pilavı komşumun verdiği kekten iki çatal son olarakta dolapta niğde gazoz vardı onun yarısını içip kalanı döktüm içmeyeyim diye
Tilya mi kaynattım şimdi ondan biraz içip kv ye incem bende

Bende anneme geldim nohut pilav ve salata yedim ama benimde mideme oturdu bi tuhaf oldum benide hiç zorlama oruç hatta iyi bile geldi midem dinlendi

Allah kabul etsin kızlar

Kendimi tutamadım cips ve kola içtim ama hep @@minnakkartalin suçu o aklımà getirdi:63:o_O

Cips yiyorm bnde :eek: Off of benden ne koy olur ne kasaba ama hep bu @minnakkartal yüzünden buraya cips yazman yettti

Aaa siz Burda aşureler çikolatalar yok yöresel yemekler hatta ekmek yazın bakın bir aydır ekmek yemiyorum ben yahu ama neymiş ben cips demişim :KK11:
Zaten zor girdim topağa kovdurtmayın beni :KK17:

Back