Brnim de balıkta ayarım yok :/ başlarsam dünyaları yerim. Eşim de öyle ve insan gibi de almayız balığı iki üç çeşit ve çok alırız. En son diyet yemeği olarak balık yapayım dedim. 1 çipura yarım levrek yarım kg sardalya yemiştim bi daha da almadım :)))))Azonce annme.cktm balik kizartiyodu bi kilo yemismdir ama ekmeksiz. Kizartma olmasi kotu oldu ama ben balik hastasiym bi kilo yiyorm yedimmj az yağda kizartiyodu ama baktm. Deniz ürünleri yesem sabah aksam başka bisey istemem aksam yemeği oldu bu
Canm allah kabul etsin.. A Aysegul1706 seninde allah kabul etsn canm.Ay oruç vurmadı beni çok şükür hatta konşudaydım yanında çay filan içtiker hiç zorlanmadım onlar yerlen bende betüle yedirdim akşam yemeğimde bulgur pilavı pırasa bol su
yaa inanmiuorm.siz ayni bizim gbisnz bide bz yedikce mutlu oluyoruz yok böyle bisey .bzm gbi çiftlerde varmis. :)Brnim de balıkta ayarım yok :/ başlarsam dünyaları yerim. Eşim de öyle ve insan gibi de almayız balığı iki üç çeşit ve çok alırız. En son diyet yemeği olarak balık yapayım dedim. 1 çipura yarım levrek yarım kg sardalya yemiştim bi daha da almadım :)))))
MaşallahBrnim de balıkta ayarım yok :/ başlarsam dünyaları yerim. Eşim de öyle ve insan gibi de almayız balığı iki üç çeşit ve çok alırız. En son diyet yemeği olarak balık yapayım dedim. 1 çipura yarım levrek yarım kg sardalya yemiştim bi daha da almadım :)))))
Hatta geçen senin eşinin Gaziantep'ten kuruyemiş siparişini anlattım eşime, senin gibi katısının diyetine rağmen abur cubur alıyormuş dedim. Siz arkadaş olacağınıza biz eşiyle arkadaş olsaymışız sesiyaa inanmiuorm.siz ayni bizim gbisnz bide bz yedikce mutlu oluyoruz yok böyle bisey .bzm gbi çiftlerde varmis. :)
bütün gün bizim karsimzda yemek yerler artık dusnsene bz açlıktan oluyoruz onlar oturmuş ellerinde kuruyemişHatta geçen senin eşinin Gaziantep'ten kuruyemiş siparişini anlattım eşime, senin gibi katısının diyetine rağmen abur cubur alıyormuş dedim. Siz arkadaş olacağınıza biz eşiyle arkadaş olsaymışız sesi
Ay hızlıca yedim midem ağrıdı sanki
Kv geldi sağolsun hem yemek yapmış köfteli patlıcan yemeği hemde betülü alayım rahat ye dedi tabi pırasa yerine bu yemeği yeidm bi kase bulgur pilavı komşumun verdiği kekten iki çatal son olarakta dolapta niğde gazoz vardı onun yarısını içip kalanı döktüm içmeyeyim diye
Tilya mi kaynattım şimdi ondan biraz içip kv ye incem bende
Bende anneme geldim nohut pilav ve salata yedim ama benimde mideme oturdu bi tuhaf oldum benide hiç zorlama oruç hatta iyi bile geldi midem dinlendi
Ben olsam dayanamaz yerim şimdiden bi ayı doldurunca yiyeceklerini sıralıyorum ayda bir izin verecem kendimebütün gün bizim karsimzda yemek yerler artık dusnsene bz açlıktan oluyoruz onlar oturmuş ellerinde kuruyemiş
Kendimi tutamadım cips ve kola içtim ama hep @@minnakkartalin suçu o aklımà getirdi
Cips yiyorm bndeOff of benden ne koy olur ne kasaba ama hep bu @minnakkartal yüzünden buraya cips yazman yettti
Kovmayiz seni sen yavaş kilo veriyon bizi sonuna kadar yalnız birakmazsin:)Aaa siz Burda aşureler çikolatalar yok yöresel yemekler hatta ekmek yazın bakın bir aydır ekmek yemiyorum ben yahu ama neymiş ben cips demişim
Zaten zor girdim topağa kovdurtmayın beni
bak ya bide laf sokuyoKovmayiz seni sen yavaş kilo veriyon bizi sonuna kadar yalnız birakmazsin:)
teşekkür ederim tatlımBoğazınızı tutamıyonuz @minnakkartal cığıma atıyonuz yok öyle hepiniz sıfır çekceniz bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?