Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canmGeçmiş olsun canım
Bugün biraz acıktım iftarda kv deyim balık pişireceklermiş uskumru almış kp bi de çorba kendimde kurufasülyr pişirmiştim etli canım ondan da istiyo eve gidince bi iki kaşık yerin belki :))
Herşeyin fazlası zarar :)Ara öğün türk kahvesi. Aksamada kahvalti gbi yapicz yemek istemiyo buaksam canimz eşim patates kizartmasi istedi bnde cgkofte fln yerm artık zaten çiğköfte sismanlatmiyomus :)
Ayyy ben de çok severim de eşim pis diye almıyo eve. Ben de pis sokak yiyeceği hastasıyım. İnşallah oğlum babasına benzer bana benzemez.Ara öğün türk kahvesi. Aksamada kahvalti gbi yapicz yemek istemiyo buaksam canimz eşim patates kizartmasi istedi bnde cgkofte fln yerm artık zaten çiğköfte sismanlatmiyomus :)
Ahh @oslew ahh :) uç parca yedim marulla. Lavaş bile yemedim :) ama çikolata yicm çok cn m istiyo eksikligi var sanirm :) acayip basim donuyo benm yaa neden byleyim özellikle bugn resmen ev ters donuyoHerşeyin fazlası zarar :)
Ayy sanirm bnde çöpçü gillerdenim :) hep pis şeyler yiyorm.Ayyy ben de çok severim de eşim pis diye almıyo eve. Ben de pis sokak yiyeceği hastasıyım. İnşallah oğlum babasına benzer bana benzemez.
Valla evde Karam var o bana bakiyo ben ona. Bakisiyoruz sürekli eşim onu hc sevmiyo ben seviuorm diye aliyo ye snu diuorm yemiyo öyle duruyorBende dayanamadım bigün bi tane eti karam yedim