• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Ben de kepek ekmeğine bi peynirli sandviç yaptım ama bu hangi öğüne girer onu bilemedim o_O öğleni az yiyince açlık bastırdı.

Geçmiş olsun canım

Bugün biraz acıktım iftarda kv deyim balık pişireceklermiş uskumru almış kp bi de çorba kendimde kurufasülyr pişirmiştim etli canım ondan da istiyo eve gidince bi iki kaşık yerin belki :))
Sağol canm

Ara öğün türk kahvesi. Aksamada kahvalti gbi yapicz yemek istemiyo buaksam canimz eşim patates kizartmasi istedi bnde cgkofte fln yerm artık zaten çiğköfte sismanlatmiyomus :)

Ara öğün türk kahvesi. Aksamada kahvalti gbi yapicz yemek istemiyo buaksam canimz eşim patates kizartmasi istedi bnde cgkofte fln yerm artık zaten çiğköfte sismanlatmiyomus :)
Ayyy ben de çok severim de eşim pis diye almıyo eve. Ben de pis sokak yiyeceği hastasıyım. İnşallah oğlum babasına benzer bana benzemez.

Fırında tavuk 5 parça patates makarna salata biraz fazla kaçmış rahatsız etti alışmış bünye aza

Bi kepçe çorba 2 uskumru yarım dilim ekmek yedim şimdi tilya içiyıruz eşimle benimde canım ıvır zıvır istiyo ama yemicem bi kırt çikolata yedim sadece azıcık ama ;)

Hira şimdi uyudu ve uc parca cigkofteyle sabahi yapamiycagmi anladm ve şuan tost yapiyorm bu saate kdr koşturduk evin içinde yapmagmz şey kalmadi uyusn diye çiftetelli bile oynadik banamisn demedi BN pert oldum karnminda guruldamasnini alt kattan duyuyolardir

Ben dün akşam yemedim o bahsettiğim sandviçi akşam yemeğine saydım. Ama dizi izlerken dayanamayıp bi kase çekirdek yedim :/ bunda da şükür ben koca paketi devirirdim eskiden :/

Bu sabah biraz patates kızartması yrdim gerisi kahvaltılık ekmek yok 1 brd şekersiz çay

Günaydın
Limonlu su
3 lokma öykünün omletinden
1 dilim kızrmış salçalı ekmek peynir

Back