• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

İnşallah haftaya daha çok vermiş olun kızlar haftada 800-1000 olsa yeter :)) bana

Kız adamı nazar edeceksiniz bak hee eşim 110 kilo 1.88 boy bırakında zayıflasjn yani :KK66: sizinkiler bı kadar tombik değildir
Valla benmki 200 kilo olsa yne diyet yapmaz. Gerçi ben hamileyken oda kilo almisti koşu bandina bniyodu heraksam

Azonce annme.cktm balik kizartiyodu bi kilo yemismdir ama ekmeksiz. Kizartma olmasi kotu oldu ama ben balik hastasiym bi kilo yiyorm yedimmj az yağda kizartiyodu ama baktm. Deniz ürünleri yesem sabah aksam başka bisey istemem aksam yemeği oldu bu

Azonce annme.cktm balik kizartiyodu bi kilo yemismdir ama ekmeksiz. Kizartma olmasi kotu oldu ama ben balik hastasiym bi kilo yiyorm yedimmj az yağda kizartiyodu ama baktm. Deniz ürünleri yesem sabah aksam başka bisey istemem aksam yemeği oldu bu
1 Kilo mu:KK57::KK57:sonra tartı mi bozuk de:p:p

Ay oruç vurmadı beni çok şükür hatta konşudaydım yanında çay filan içtiker hiç zorlanmadım onlar yerlen bende betüle yedirdim akşam yemeğimde bulgur pilavı pırasa bol su

Back