- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
benim eşimde 1.89 fln ama ben 90 diyorum düz evlendiğimizde 80 di kilo aldı tabi şuan 5 kilo verdi 87 olduBenimki de 1.88 98 kg :/ evlendiğimizde 80 kgydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşimde 1.89 fln ama ben 90 diyorum düz evlendiğimizde 80 di kilo aldı tabi şuan 5 kilo verdi 87 olduBenimki de 1.88 98 kg :/ evlendiğimizde 80 kgydu
Bu salak bisküviyi boşuna yedim yok yere karbonhidrat hakkımı tükettimAra öğünüm 3 tane etiform limonlu
Valla benmki 200 kilo olsa yne diyet yapmaz. Gerçi ben hamileyken oda kilo almisti koşu bandina bniyodu heraksamİnşallah haftaya daha çok vermiş olun kızlar haftada 800-1000 olsa yeter :)) bana
Kız adamı nazar edeceksiniz bak hee eşim 110 kilo 1.88 boy bırakında zayıflasjn yani sizinkiler bı kadar tombik değildir
Almayın öğle diyet ürünleri meyve ye daha iyi benceBu salak bisküviyi boşuna yedim yok yere karbonhidrat hakkımı tükettim
Çantamdan çıktı kimbilir ne Zaman almışım dılarda yemek içinAlmayın öğle diyet ürünleri meyve ye daha iyi bence
bende o tarz ürünlerle kalori hakkımı kullanıp açlıktan başka şeylere sarıyorum sonraÇantamdan çıktı kimbilir ne Zaman almışım dılarda yemek için
Ben sade hatta altınbaşağınkini bulunduruyorum veya alıyorum dışardaysam marketten ayranla iyi gidiyo :) evde yemiyorum sokak kurtarıcısıÇantamdan çıktı kimbilir ne Zaman almışım dılarda yemek için
ben önceden ise giderken aliyodm fazla aburcbur yememek için sözde. Çubuk krakerini nutellaya batirp yiyodm :)Almayın öğle diyet ürünleri meyve ye daha iyi bence
Ayy bende yapiyodum ole:)ben önceden ise giderken aliyodm fazla aburcbur yememek için sözde. Çubuk krakerini nutellaya batirp yiyodm :)
1 Kilo musonra tartı mi bozuk deAzonce annme.cktm balik kizartiyodu bi kilo yemismdir ama ekmeksiz. Kizartma olmasi kotu oldu ama ben balik hastasiym bi kilo yiyorm yedimmj az yağda kizartiyodu ama baktm. Deniz ürünleri yesem sabah aksam başka bisey istemem aksam yemeği oldu bu
Ama ekmeksiz yedm diyete basladgmdan beri ilk dfa böyle yaptm canm :)1 Kilo musonra tartı mi bozuk de
Yok bide ekmek yiyeydin kızartma o kizartma; )Ama ekmeksiz yedm diyete basladgmdan beri ilk dfa böyle yaptm canm :)
Benimki de 1.88 98 kg :/ evlendiğimizde 80 kgydu
pişman etme beniYok bide ekmek yiyeydin kızartma o kizartma; )