• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Ben anca kahvaltı yaptım yarım simit iki tanede sigara böreği yedim ve kahvaltılık artık akşam yerim bi daa

Ara yapmadım öğlen peynirli makarna
Yağmur durursa pazara gitcem bakalım

Bende öğle yemeği ve ara öğünü birleştirdi bi küçük bir kase asure yedim ama hareket ettim bir çok Asureyi yaptim dağıttım falan

:KK35::KK35:Ay ben bu hafta kilo veremicem galiba koca bi kabak kurufasülyr yedim yanında salata yarım dilim light ekmek nazar ettiniz beni

Merhaba kizlar bugün hc giremedim. Sabh kahvaltida klasik peynir zeytin fln dedm. Snra yengeme gittm mevlutu vardi mevlit plavni cocklugmdan beri severm yarisni yedim ayran ictm tatliya hc dokunmadm cnm istemedi. Diyetisyene gdiyomus kuzenm seans 20 tlymis devletin diyetisyeniymis bende gdicm biara yagimi fln olcturucm

Akşam yemeği 6 çiğ köfte bi büyük ayran yarım lavaş ben çarşamba patlıcam kesin hiç umudum yok bu sefer yarın babaannem aşure yapacakmış ben sadece suyu ve buğdayını yiyorum az yerim yerin inaşallah :KK53:

Merhaba kizlar bugün hc giremedim. Sabh kahvaltida klasik peynir zeytin fln dedm. Snra yengeme gittm mevlutu vardi mevlit plavni cocklugmdan beri severm yarisni yedim ayran ictm tatliya hc dokunmadm cnm istemedi. Diyetisyene gdiyomus kuzenm seans 20 tlymis devletin diyetisyeniymis bende gdicm biara yagimi fln olcturucm
Eşimin de arkadaşı ve eşi devlet hastanesinin diyetisyenine gidiyoalrdı çok güzel kilo vermişlerdi

Benimde akşam patladı
Küçük bi kafa tost yedim
Kek milföy yaptım annemler geldi onlardanda az bişey yicem

Aksam yemeği yemeden cktk evden öğlen mevlut aksam düğün. Yemekli dgundu pacanga böreği bitane sarma rus salatasi haydari sebzeli pilavdan bi çatal pureden biraz et yedm ne tatliya dokundm ne pastaya kola bile icmedm . yarn bakalım pazar napcam

Bende limonlu suyumu içtim
1.5 dilim ekmek peynir domates çay falan normal bi kahvaltı
Dünkü kaçamak bufgün tartıyı etkilememiş sevindim buna

Ben tilyayı bıraktım artık midem kaldırmıcak zaten zorla içiyodum ıhlamuru sevmiyorum hiç sabah suyu kaynattım midem bulanmaya başladı dedim olmucak :)

Ara türk kahvesi
Öğlen 4 tane mercimek köftesi küçük kase aşure

Ben bugun işin cilkini cikardim en iyisi yazmamak sabah kahvaltıda arkadaşım vardı sonra başka bir arkadasa çaya gittik derken abarttım iyice

Hepinizi tek tek tebrik ediyorum bu diyet ne zor ismis arkadaş. Dünden beri acim sanki kitliktan cktm herşeyi cnm istiyo az önce eve alisverise gttk migrosa orda ne gorsuy cnm çekti oradan cktk hayli gordm oradan cktk burgerking gordm canm çekti ilk defa ESim deglde ben sapittim. Aseriyorm resmen ikinci menüyü almak bile geldi içmden. :(( diyetisyene randevu alicm kiloma yagima uygun vericek diyet listesi bakalım neler dicek l. Bu hafta sonu ben ben değilim

Back