• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Gunaydnn 71.5 cktm benm tartida sorn var galibs çok canm skilldi
evde tartılıp aynı üstünle yakında eczane falan varsa bi de orda tartıl ne çıkcak veya tanıdık biri varsa bi de tartının yerini bi değiştir istersen :)

K Keskek den o çok kilo verme rozeti alinacakEn Büyük KK:63::KK54:şampiyon ben olacam
Sen ve pilise şanslısınız. Senin kocan yoğun çalışıyor sen rahatça kendi yemeğini yiyorsun, pilisrninki zaten diyette ve eşine destek. Ben ve zavallı @hiraysen oisboğaz kocalarımız yüzünden kg veremiyoruz. Resmen haftasonu gelmesin diyorum ya Ada'm sabah kahvaltıda başlıyor mmmm şunu mu yesek bunu mu yesek diye yatana kadar bişeyler yiyor :(

evde tartılıp aynı üstünle yakında eczane falan varsa bi de orda tartıl ne çıkcak veya tanıdık biri varsa bi de tartının yerini bi değiştir istersen :)
ayy gdememki şimdi kahvaltida yaptm zaten pil aldirym eşime uç senelik pil takili. Hemen de pile attm sucu :-)

Sen ve pilise şanslısınız. Senin kocan yoğun çalışıyor sen rahatça kendi yemeğini yiyorsun, pilisrninki zaten diyette ve eşine destek. Ben ve zavallı @hiraysen oisboğaz kocalarımız yüzünden kg veremiyoruz. Resmen haftasonu gelmesin diyorum ya Ada'm sabah kahvaltıda başlıyor mmmm şunu mu yesek bunu mu yesek diye yatana kadar bişeyler yiyor :KK43:
aynen ya hepsi rahat hele K Keskek bu konuda çok sansli. Bizim kocalar yemeden durmuyo ki bzde rahat rahat bi diyetimizi yapalim bana aksam diyoki ne grek var zayiflamana yakinda hiraya kardeş yapariz yine kilo alirsn. :KK53: Dedm sen kafayi yedn herhalde dert oldu adama zayiflicak olmam

Kiz çok gulduyosn bni he :)) yokk iki çocuk istiyodk bz ilk evlendgmzde hep öyle derdik
Ama ben doğumdan snra vazgectm tabi:) hirada buaralar kardeş diye geziyi hergordgu cocga kardeş diyo esmde aksam öyle dedi antika çok bekler
Erken daha erken dursun orda ikincileri de hep beraber yapcaz inş :)

K Keskek den o çok kilo verme rozeti alinacakEn Büyük KK:63::KK54:şampiyon ben olacam

İnşallah haftaya daha çok vermiş olun kızlar haftada 800-1000 olsa yeter :)) bana

Sen ve pilise şanslısınız. Senin kocan yoğun çalışıyor sen rahatça kendi yemeğini yiyorsun, pilisrninki zaten diyette ve eşine destek. Ben ve zavallı @hiraysen oisboğaz kocalarımız yüzünden kg veremiyoruz. Resmen haftasonu gelmesin diyorum ya Ada'm sabah kahvaltıda başlıyor mmmm şunu mu yesek bunu mu yesek diye yatana kadar bişeyler yiyor :KK43:

ayy gdememki şimdi kahvaltida yaptm zaten pil aldirym eşime uç senelik pil takili. Hemen de pile attm sucu :-)

aynen ya hepsi rahat hele K Keskek bu konuda çok sansli. Bizim kocalar yemeden durmuyo ki bzde rahat rahat bi diyetimizi yapalim bana aksam diyoki ne grek var zayiflamana yakinda hiraya kardeş yapariz yine kilo alirsn. :KK53: Dedm sen kafayi yedn herhalde dert oldu adama zayiflicak olmam

Kız adamı nazar edeceksiniz bak hee eşim 110 kilo 1.88 boy bırakında zayıflasjn yani ;) sizinkiler bı kadar tombik değildir

İnşallah haftaya daha çok vermiş olun kızlar haftada 800-1000 olsa yeter :)) bana

Kız adamı nazar edeceksiniz bak hee eşim 110 kilo 1.88 boy bırakında zayıflasjn yani :KK66: sizinkiler bı kadar tombik değildir
Bana yetmez bende kilo bol bol olduğu için ama yinede hiç olmamasından iyidir diyip verdiklerime sukrediyorum:)

Ara 1 avuç nohut leblebi :)

Önceden atıştırıp geçiyoduk şimdi her öğün ayrı yemek düşün zor oluyo öğlen ne yicem bilmiyom hiç

Kız adamı nazar edeceksiniz bak hee eşim 110 kilo 1.88 boy bırakında zayıflasjn yani :KK66: sizinkiler bı kadar tombik değildir
Benimki de 1.88 98 kg :/ evlendiğimizde 80 kgydu;)

Back