evde tartılıp aynı üstünle yakında eczane falan varsa bi de orda tartıl ne çıkcak veya tanıdık biri varsa bi de tartının yerini bi değiştir istersen :)Gunaydnn 71.5 cktm benm tartida sorn var galibs çok canm skilldi
Saolasın canım
Bencede asilalim kendi adıma verdiğim kilolar azaldiiAyy bi umut gelmiş ne güzel olmuş çok salmıştık kendimizi hadi kızlar asılalım :)
Sen ve pilise şanslısınız. Senin kocan yoğun çalışıyor sen rahatça kendi yemeğini yiyorsun, pilisrninki zaten diyette ve eşine destek. Ben ve zavallı @hiraysen oisboğaz kocalarımız yüzünden kg veremiyoruz. Resmen haftasonu gelmesin diyorum ya Ada'm sabah kahvaltıda başlıyor mmmm şunu mu yesek bunu mu yesek diye yatana kadar bişeyler yiyor
ayy gdememki şimdi kahvaltida yaptm zaten pil aldirym eşime uç senelik pil takili. Hemen de pile attm sucuevde tartılıp aynı üstünle yakında eczane falan varsa bi de orda tartıl ne çıkcak veya tanıdık biri varsa bi de tartının yerini bi değiştir istersen :)
aynen ya hepsi rahat hele K Keskek bu konuda çok sansli. Bizim kocalar yemeden durmuyo ki bzde rahat rahat bi diyetimizi yapalim bana aksam diyoki ne grek var zayiflamana yakinda hiraya kardeş yapariz yine kilo alirsn.Sen ve pilise şanslısınız. Senin kocan yoğun çalışıyor sen rahatça kendi yemeğini yiyorsun, pilisrninki zaten diyette ve eşine destek. Ben ve zavallı @hiraysen oisboğaz kocalarımız yüzünden kg veremiyoruz. Resmen haftasonu gelmesin diyorum ya Ada'm sabah kahvaltıda başlıyor mmmm şunu mu yesek bunu mu yesek diye yatana kadar bişeyler yiyor
Kiz çok gulduyosn bni he :)) yokk iki çocuk istiyodk bz ilk evlendgmzde hep öyle derdik@hiraysen sen zayıflama diye futbol takımı kurcaksınız :)
Erken daha erken dursun orda ikincileri de hep beraber yapcaz inş :)Kiz çok gulduyosn bni he :)) yokk iki çocuk istiyodk bz ilk evlendgmzde hep öyle derdik
Ama ben doğumdan snra vazgectm tabi:) hirada buaralar kardeş diye geziyi hergordgu cocga kardeş diyo esmde aksam öyle dedi antika çok bekler
Erken daha erken bi bunlarla başedelim de :)Topik açarım haziran anneleri ikinciyı doğuruyor diye
Ben sizi uzaktan takip ederimTopik açarım haziran anneleri ikinciyı doğuruyor diye
Sen ve pilise şanslısınız. Senin kocan yoğun çalışıyor sen rahatça kendi yemeğini yiyorsun, pilisrninki zaten diyette ve eşine destek. Ben ve zavallı @hiraysen oisboğaz kocalarımız yüzünden kg veremiyoruz. Resmen haftasonu gelmesin diyorum ya Ada'm sabah kahvaltıda başlıyor mmmm şunu mu yesek bunu mu yesek diye yatana kadar bişeyler yiyor
ayy gdememki şimdi kahvaltida yaptm zaten pil aldirym eşime uç senelik pil takili. Hemen de pile attm sucu
aynen ya hepsi rahat hele K Keskek bu konuda çok sansli. Bizim kocalar yemeden durmuyo ki bzde rahat rahat bi diyetimizi yapalim bana aksam diyoki ne grek var zayiflamana yakinda hiraya kardeş yapariz yine kilo alirsn.Dedm sen kafayi yedn herhalde dert oldu adama zayiflicak olmam
Bana yetmez bende kilo bol bol olduğu için ama yinede hiç olmamasından iyidir diyip verdiklerime sukrediyorum:)İnşallah haftaya daha çok vermiş olun kızlar haftada 800-1000 olsa yeter :)) bana
Kız adamı nazar edeceksiniz bak hee eşim 110 kilo 1.88 boy bırakında zayıflasjn yanisizinkiler bı kadar tombik değildir
Veriyo veriyo ama tam be kadar dikkat etmedim söylüyo ama aklımda yok valla akşama sorarım :))
Benimki de 1.88 98 kg :/ evlendiğimizde 80 kgyduİnşallah haftaya daha çok vermiş olun kızlar haftada 800-1000 olsa yeter :)) bana
Kız adamı nazar edeceksiniz bak hee eşim 110 kilo 1.88 boy bırakında zayıflasjn yanisizinkiler bı kadar tombik değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?