• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Bende alırken tereddüt ettim ama hiç brokoli tadı yok. Limonla içtim gayet iyiydi. Kiraz sapıda çok faydalıymış.

Sağolasın cnm.. Ama ben bu hafta 50 olup bidahaki hafta 52 olabilirim.. Eskiden yesemde kilo almazdım şimdi biraz fazla yiyeyim hemen kilo alıyorum. 30 yaş sonrası sanırım kilo alımı çok kolay vermesi çok zor..
Bende kuruttugm.kiraz saplarni iciym bari yarndan itibaren

plates çok ise yariyo ama yapamiyorm onu ip atliyorum iste bugün 500 tane atladm bacaklarim çok agriyo millet 3000 tane atliyomus günde.
Bende alayım bi ip bari atlarım altımda ev sahibinin annesi oturuyo ama başka evi de var gelmedi daha :) gelmez bu kış heralde atlarım :)

@hiraysen senin ipin markası ne neçok çeşit varmış :)
Screenshot_2015-10-21-21-38-53.png

Bugün diyetin cilkini cikardim az önce de 1 bardak kola çeyrek ekmeğe yakın yağsız tost yedim 3 tane de miniminnacik Turta yedim yarın oruç tutcam sahur niyetine yedim yoksa yemezdim

Bugün diyetin cilkini cikardim az önce de 1 bardak kola çeyrek ekmeğe yakın yağsız tost yedim 3 tane de miniminnacik Turta yedim yarın oruç tutcam sahur niyetine yedim yoksa yemezdim
Allah kabul etsin şimdiden canım az yemişsin dayanabilcenmi umutla o kadarcıl şeyle :)

bende baktım da buraya öğün öğün yazdığımda daha çok dikkat ediyorum o yüzden bugün itibariyle eskisi gibi düzenli yazıp kendimi şartlamam lazım
kahvaltı 2 tane peynirli mufin, domates zeytin ve açık çay

Ben şimdi limonlu suyumu iyicem. Sonra da klasik kahvaltım yumurta peynir ve yeşillik yanına form çay. Bu hafta daha gayretkeşim :))

Back