Son 10 kg için

Bende çok severm ama yemicm
yemeğe çok düşkün benmki. Normalde aliyorz bir haftada yeniyo bir kilo. Her akşam elimde kaseler. TV yi bos izleyemiyoruz biz:)) oburixler ailesi
Sen şiş ben zayıflıcam de :)

Sen şiş ben zayıflıcam de :)
Bu arada benim.esm zayiflamami hc istemiyordu zayiftm kilo aliym diye hep dsardayken ymk yedirirdi zorla. Hc sevmiyor zayif halimi boyle seviyorum diyor biraz etli :) . ben zaten zayiflamak deglde skilasmak istiyorum . hamilelik öncesi kilonun altindaym ama vücut salmis kendini follos olmuş :)

Valla burda da hiç yapan yok en sonunda ben yapcam dedim anneme o da hsonu gelirsek yaparız beraber dedi bakalım gelmezlerse az bişey yapcam çok severim ben 1kaseden bişey olmaz :)

Ara öğün bi mandalina.
Akşam da iki üç parça derisiz kemiksiz tavuk kalça haşlayıp yiycem. Karbonhidratı 45, kaloriyi 900 ile kapatıcam inşallah.

Bu arada aktardan kiraz sapı ve brokoli içerikli çay aldm. Form çayı. Yemeklerden yarımsaat önce içilmesi gerekiyormuş. Ben de günde 2 kere ondan iki kere de yeşil çay içiyorum..

Bu arada aktardan kiraz sapı ve brokoli içerikli çay aldm. Form çayı. Yemeklerden yarımsaat önce içilmesi gerekiyormuş. Ben de günde 2 kere ondan iki kere de yeşil çay içiyorum..
Ay brokoliden nefret ederim kiraz saplı sallama form çayı var bende de arada içiyorum

ayy senin çaylar bende işe yaramıyo sanırım :) bakalım 1 hafta oldu

Ay brokoliden nefret ederim kiraz saplı sallama form çayı var bende de arada içiyorum
Bende alırken tereddüt ettim ama hiç brokoli tadı yok. Limonla içtim gayet iyiydi. Kiraz sapıda çok faydalıymış.

bende seni tebrik ederim Canım hedefe ulaştın sanırım darısı hepimize
Sağolasın cnm.. Ama ben bu hafta 50 olup bidahaki hafta 52 olabilirim.. Eskiden yesemde kilo almazdım şimdi biraz fazla yiyeyim hemen kilo alıyorum. 30 yaş sonrası sanırım kilo alımı çok kolay vermesi çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…