Sen şiş ben zayıflıcam de :)Bende çok severm ama yemicm
yemeğe çok düşkün benmki. Normalde aliyorz bir haftada yeniyo bir kilo. Her akşam elimde kaseler. TV yi bos izleyemiyoruz biz:)) oburixler ailesi
Sis zatenSen şiş ben zayıflıcam de :)
Sağol canım ama şu an betülle susamlı çubuk yedim iki tane pazar da banaannemde aşure yapacakmış A Aysegul1706 gibi yarından itibaren pazara kadar dikkat etmem lazım fazlaca
Bu arada benim.esm zayiflamami hc istemiyordu zayiftm kilo aliym diye hep dsardayken ymk yedirirdi zorla. Hc sevmiyor zayif halimi boyle seviyorum diyor biraz etli :) . ben zaten zayiflamak deglde skilasmak istiyorum . hamilelik öncesi kilonun altindaym ama vücut salmis kendini follos olmuş :)Sen şiş ben zayıflıcam de :)
Bnde eve geldm aaaa ne goriym komsu anne aşure göndermişSağol canım ama şu an betülle susamlı çubuk yedim iki tane pazar da banaannemde aşure yapacakmış A Aysegul1706 gibi yarından itibaren pazara kadar dikkat etmem lazım fazlaca
Aynı bizBende çok severm ama yemicm
yemeğe çok düşkün benmki. Normalde aliyorz bir haftada yeniyo bir kilo. Her akşam elimde kaseler. TV yi bos izleyemiyoruz biz:)) oburixler ailesi
Ay brokoliden nefret ederim kiraz saplı sallama form çayı var bende de arada içiyorumBu arada aktardan kiraz sapı ve brokoli içerikli çay aldm. Form çayı. Yemeklerden yarımsaat önce içilmesi gerekiyormuş. Ben de günde 2 kere ondan iki kere de yeşil çay içiyorum..
ayy senin çaylar bende işe yaramıyo sanırım :) bakalım 1 hafta olduBu arada aktardan kiraz sapı ve brokoli içerikli çay aldm. Form çayı. Yemeklerden yarımsaat önce içilmesi gerekiyormuş. Ben de günde 2 kere ondan iki kere de yeşil çay içiyorum..
Bende alırken tereddüt ettim ama hiç brokoli tadı yok. Limonla içtim gayet iyiydi. Kiraz sapıda çok faydalıymış.Ay brokoliden nefret ederim kiraz saplı sallama form çayı var bende de arada içiyorum
Sağolasın cnm.. Ama ben bu hafta 50 olup bidahaki hafta 52 olabilirim.. Eskiden yesemde kilo almazdım şimdi biraz fazla yiyeyim hemen kilo alıyorum. 30 yaş sonrası sanırım kilo alımı çok kolay vermesi çok zor..bende seni tebrik ederim Canım hedefe ulaştın sanırım darısı hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?