Hoşgeldin katılabilirsin tabiki her çarşamba kilomuzu ve gün içlerinde yediklerimizi yazıyoruzMerhaba ben az önce elma diyeti ile zayiflayan lara katıldım ama sanırım onlar sadece o diyeti yapıyor. Buraya katilabilirmiyim
Ayy ne demek benimki senden kara
Burdayımmmm
HoşgeldinMerhaba ben az önce elma diyeti ile zayiflayan lara katıldım ama sanırım onlar sadece o diyeti yapıyor. Buraya katilabilirmiyim
bence reglidir ben diyet başladığından beri en çok bu hafta sıktım ama sadece 200 gr gitti ve gerçekten şiş hissediyorum olup bittiğimde bişiler değişecek gibi geliyorKızlarrrr+800 ile 64 kg ya geri döndüm ama regl ile ilgilidir diyip teselli oluyorum
Şu saate kadar bişey yemedim çinkü gece uyumamıştım sabah 6 da uyuyup 9 da kalktım azad yüzünden. Ben de öğle uykusunu Azadla uyudum ve yeni kalktık azadı besledim ben kaldım.
Şimdi zseytibyağlı sebze yemeği ve light ekmek (1/2dilim) yiyip başlıycam güne.
Can'ım zaten bitmeyen regl yapmışlar bana da :/ ama ben bu hafta iyice bi kasayım geçen hafta azcık da saldım yani tüm suç tefler değil :/bence reglidir ben diyet başladığından beri en çok bu hafta sıktım ama sadece 200 gr gitti ve gerçekten şiş hissediyorum olup bittiğimde bişiler değişecek gibi geliyor
Bencede o yüzdendir ya ben de daha adet olmadımKızlarrrr+800 ile 64 kg ya geri döndüm ama regl ile ilgilidir diyip teselli oluyorum
Şu saate kadar bişey yemedim çinkü gece uyumamıştım sabah 6 da uyuyup 9 da kalktım azad yüzünden. Ben de öğle uykusunu Azadla uyudum ve yeni kalktık azadı besledim ben kaldım.
Şimdi zseytibyağlı sebze yemeği ve light ekmek (1/2dilim) yiyip başlıycam güne.
Bu aralar uyku düzeninde bozuk o ds erkiliyo vucuduCan'ım zaten bitmeyen regl yapmışlar bana da :/ ama ben bu hafta iyice bi kasayım geçen hafta azcık da saldım yani tüm suç tefler değil :/
Ben henüz bugün başladım . Daha öncesinde 1 kere diyet yapıp uzun seneler korudum. Ama 1 yildir dikkat etmemek birazda hastalık derken 73 oldum. Şimdi ilk hedefim 65 asıl hedef 57 . Bugün sabah kahvaltıda 2 yumurta 1 salatalik bir domates ve 1 dilim cavdar ekmegi yedim. Öğlen 1 kase tarhana çorbası ictim. Şimdide 1 kase mercimek bol salata ve yağsız yaptığım türluyu yedim. Artık bir şey yemeden aksami salatalik süt tarzı hafif biseylerle kapatmak istiyorum
Evet ya haftada 3 gün sabaha doğru ancak yatıyorumBu aralar uyku düzeninde bozuk o ds erkiliyo vucudu
Benimde boyum 160 . Bakalım artık sanki fazla mi sence yediklerim. Değil sanırım çünkü akşam yemiyorumBenimde ilk hedef 65 sonra inşallah 60 boyum 1.62 filan
Gündüz fazla yediysem akşamları yoğurda salatalık doğrayıp yiyorum bende
Akşamda sebze yemeği yiyebilirsin hatta fazla değil yediklerinBenimde boyum 160 . Bakalım artık sanki fazla mi sence yediklerim. Değil sanırım çünkü akşam yemiyorum
Bende çok severm ama yemicmOy oy bende bayılırım kuruyemişe allah yardımcın olsun ne diyim
yemeğe çok düşkün benmki. Normalde aliyorz bir haftada yeniyo bir kilo. Her akşam elimde kaseler. TV yi bos izleyemiyoruz biz:)) oburixler ailesi@hiraysen inadına yapıyo sanki şaka gibi senin bu koca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?