Son 10 kg için

wasa bende yiyorum içinden iki çubuk çıkıyo birini ye birini sonra yersin bu aldıklarının bir paket yersen onlarda kalorili :) dikkat et
Yemedim daha hiç geçen canım istedi betülün çubuklarından bi kaç tane yedim diye aldım şimdi evde var ya yemiyom

Bende bir bardak muzlu sütle kapanışı yaptım 1saat önce yarından itibaren daha fazla dikkat etmem gerek yoksa fena şeyler olcak :)

Akşama üç parça tavuk ve salata yedim. Ama acayip şiştim
Ay bana da öyle oldu bilmem psikolojik mi öğlen fazla kaçırdım dedim ya akşam acıkmadım resmen yemek yemedim bi kahve içtim yanında hurma 1 tane

Eşim eline almış iki galeta geldi önce birini aldım az ısırdım al al dedim bu saate kadar yememişim daha da yemiyim aferin bana

Bende yeşilçay çeyrek armut 3 ceviz
Cevizleri başka bişey için kırdım ama acıymış biraz vazgeçtim yedim :)

Bende güzel bir kahvaltı yaptım üzülerek söylüyorum kıymalı yumurta patates kızartması iki bardak da çay

Sabah limonlu su
Kahvaltı yeşillik beşlisi, kibrit kutusu light peynir, bir haşlanmış yumurta, yarım dilim light ekmek ve yeşil çay
Ara öğün iki kuru kayısı, 2 kuru incir,2 kuru erik,3 ceviz,5 fındık

Ara öğün yeşil caydi sadece. Öğlen tavuklu pilav yaptım hiraya onun kalanini yedm iki uç kasik

45 dk spor yap sonra vücut yağ yaksin dursun oh iyiymiş. Bundan sonra spor yapmaya daha çok dikkat edicem.

Bende çorba içtim öğlen ayy hava kapalı yağmur var bende de bi kasvet :)

4-5 gibi pırasa yemeği yoğurt ve salatalık yedim ama şimdi karnım acıktı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…