• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Akşam yemeği çok oldu ama bugün menüde bu vardı :)
Patates yemeği pilav yoğurtlu biber patlıcan kurusu

Bir pazar klasiği biz disarda yedik karisk izgra söyledim hic ekmek fln yemedm ekmeksiz yedim salatayla bide ayran ama oluyorm midemin sislignden soda icicm şimdi. Bide sabah bir saat kosmayi dusunuuorm

Bende 3 tane tavuk kanat 1 bardak ayran 5 kaşık da dünden yemegim vardı taş kebabı onu yedim bide salata ve maydonoz misafirim vardı ancak yazdim:)

Limonlu suyu mu içiçem şimdi kızlar. Çarşamba olsada tartilsak çok mweaktayim kilo verdimmi acaba gr da olsa.70.5tim geçen hafta bu hafta daha iyi diyete uydum bozup çok kaçamak yapmadım bakalım çarşamba gorucez

ay ben resmen suyunu çıkardım dün diyet fln kalmadı ortada :(
bugün kahvaltılık yedim üç tanede etiform bisküvi öğlen çorba içiçem ara öğün sadece yeşilçay akşamda köfte var 3-4 köfte az da salata yerim iki gün sıkayım yoksa çarşamba tartıya falan çıkamam ben >.<

Günaydınlar
Domates salatalık biber peynir 1 dilim ekmek çay kahvaltım
Bugün yürücem öykü uyuyunca

Bugün kosmadm hirayla birlikte jimnastik yaptik zipladik beraber ellerinden tutup sonra ben hareket yaptm oda yapti bnle hem eglenmiş olduk snra evi supurdm sildm halilari silkeledm acayip spor yapmis oldm bugün su gbi oldm

Basak burcu olmam ise yariycak bu tempoda temizlik yapmaya devam edersem :) kalori harcatiyo çok ama hareketler eslignde yapinca

Bende 20 dk tempolu yürüdüm öykü daha fazlasına izin vermedi :) devamı yarın inş

Sabah limonlu ılık suyunu içtim Ama kahvaltıya ablam gekdi yarım simit yedim kahvaltılıklar şekersiz 2 brd çay

Bende ara yapmadım
Öğlen
1 dilim ekmek biber patlıcan kurusu yoğurtlu :)
İyi sardım ben buna haşlama olduğu için hafif yoğurtlada lezzetli
Üstüne yeşil çayımı içicem öykü uyansın yedireyim sonra çıkarız dolaşmaya o da yürüyüş olur
Ohh

Kızlar dün coştum dışardaydım öğlen burger akşam balık derken ipin ucu kaçtı :/ kendimi kaybediyorum eşimletken :(
Bikaç gün şok diyet yapıcam o yüzden boşuna yazmamak için 4 günlük yiyeceğini toptan yazıyorum resim ekledim. Çarşamba tartıda görüşürüz ;)

Eklentiler

• image.png
    image.png
    245,3 KB · Görüntüleme: 94
Back