Son 10 kg için

Öğle yemegim bol yesillikli bol limonlu salata oldu.ara öğünde de sade kahve içiçem. Oğlumu arabasına bindirdim bi kırk dakikada yürüdük dışarıda.

Bende yemek yemedim bol bol olmasada su içtim türk kahvesi 3 tanede ceviz acıktım ama iştahım yok akşama kadar suyla devam

Öğlen 6 yemek kaşığı sebze türlüsü, 1 dişim light ekmek, bi kase cacık. Acaba akşam yemesem mi, öğleni geç yedim çinkü. Şimdi de yeşil çayımı içiyorun

Migrosa girdim rejime dair ne varsa aldım nerdeyse canım ıvır zıvır istediğinde onlardan gicem wasa mı ne öyle bi marka tahıllı barlardan aldım

Migrosa girdim rejime dair ne varsa aldım nerdeyse canım ıvır zıvır istediğinde onlardan gicem wasa mı ne öyle bi marka tahıllı barlardan aldım
Benim eski rejim hallerim böyleydi. Motive olmak için önce bi market kasasına dünyayı bayılmam lazımdı :))) herşeyin şightı lifli şeyler sonra da yemezdim çöpe giderdi. İnşallah bana benzemez sonun:)))

İnşallah çok abartmadan alıyorum ya onlardan da çok yemek istemem çok canım isterse diye

Akşam yemeği
Pilav salata yoğurt
Bamya yapmıştım dün benim koca akşam yemek yedi bende bakmadım bugün yemek var diye meğersem bitmiş nerdeyse bana kalmadı :)

Misafirm gitti birsuru seyler yaptm arkadan gotrdu nerdeyse hepsni yedirdm ona :) bnm cnm hicbisey istemedi bitane kuru patlicn dolmasi zorla yedim tabagmi olduğu gbi mutfga biraktm bi bardakta cay ictm aksam yemegim oldu oda . yersem istifra etcekmisim gbi hissediyorm nedense midem bulaniyo bisey yesem neden böyle oluyor acaba.

Az yemeye alıştın ondandır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…