- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
Basın sağolsun canım.Ben bugun doğru düzgün kahvaltı yapmadım ara öğünde yemedim oglende yemedim aksamdan beri de CENAZEMİZ vardı ordaydik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basın sağolsun canım.Ben bugun doğru düzgün kahvaltı yapmadım ara öğünde yemedim oglende yemedim aksamdan beri de CENAZEMİZ vardı ordaydik
Bişey olmaz dondurmadanBen 1 top dondurma yedim
Benim eski rejim hallerim böyleydi. Motive olmak için önce bi market kasasına dünyayı bayılmam lazımdı :))) herşeyin şightı lifli şeyler sonra da yemezdim çöpe giderdi. İnşallah bana benzemez sonun:)))Migrosa girdim rejime dair ne varsa aldım nerdeyse canım ıvır zıvır istediğinde onlardan gicem wasa mı ne öyle bi marka tahıllı barlardan aldım
İnşallah çok abartmadan alıyorum ya onlardan da çok yemek istemem çok canım isterse diyeBenim eski rejim hallerim böyleydi. Motive olmak için önce bi market kasasına dünyayı bayılmam lazımdı :))) herşeyin şightı lifli şeyler sonra da yemezdim çöpe giderdi. İnşallah bana benzemez sonun:)))
wasa bende yiyorum içinden iki çubuk çıkıyo birini ye birini sonra yersin bu aldıklarının bir paket yersen onlarda kalorili :) dikkat etYeni kankalarım
Az yemeye alıştın ondandır :)Misafirm gitti birsuru seyler yaptm arkadan gotrdu nerdeyse hepsni yedirdm ona :) bnm cnm hicbisey istemedi bitane kuru patlicn dolmasi zorla yedim tabagmi olduğu gbi mutfga biraktm bi bardakta cay ictm aksam yemegim oldu oda . yersem istifra etcekmisim gbi hissediyorm nedense midem bulaniyo bisey yesem neden böyle oluyor acaba.