- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
ah ben emzirmesem ne şoklara sokarım kendimi amaKızlar dün coştum dışardaydım öğlen burger akşam balık derken ipin ucu kaçtı :/ kendimi kaybediyorum eşimletken
Bikaç gün şok diyet yapıcam o yüzden boşuna yazmamak için 4 günlük yiyeceğini toptan yazıyorum resim ekledim. Çarşamba tartıda görüşürüz
Benim hamilelik öncesi hayatım hep böyle geçti üç al beş ver yaşayıp gidiyordum şok diyetlerle. Ne lahana çorbaları be İsveç diyetleri gördü bu bünyeah ben emzirmesem ne şoklara sokarım kendimi ama
ahaha bende kendimi bildim bileli al gülüm ver gülüm şeklinde yaşıyorumBenim hamilelik öncesi hayatım hep böyle geçti üç al beş ver yaşayıp gidiyordum şok diyetlerle. Ne lahana çorbaları be İsveç diyetleri gördü bu bünye
Senin boyun uzun instagramdaki resimlerde hiç kilolu durmuyısunBN hayatimda ilk defa diyet yapiyorm hatta yapmaya calisiyorm. Bn çok zayiftm karnm sirtima yapismia gbiydi evlenmeden önce kilo almaya basladm hamilelikte aldm vücutta bozulunca bu hale geldm. Ama benim yapimda iri bana fazla zayiflik yakismiyo hatta yüzüm zayifken sirf kemik elmacik kemiklerm m cenem ckiyo çok kotu. Keşke yuzm değişmese gidim gitsn yeter:)
Bn kilolu demiyimde balik etliymSenin boyun uzun instagramdaki resimlerde hiç kilolu durmuyısun
Benim etler balık değil de balinaya benziyorSenin boyun uzun instagramdaki resimlerde hiç kilolu durmuyısun
Değil zaten ya gayet iyiSenin boyun uzun instagramdaki resimlerde hiç kilolu durmuyısun
Nasıl bir diyet bu canım ben de katılayımKızlar şok diyetin ilk günü kazasız belasız atlattık:) dükkan kapandı bugünlük ve harfi harfine uydum
Bende 83 kiloyum hedefim 70 beni de aranıza ALIN canlar :)
Hoşgeldin :) ben haftasonu ipin ucunu kaçırdığım için 4 günlük bi şok diyet yapıyorum. Liste fotodaki gibiNasıl bir diyet bu canım ben de katılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?