Son 10 kg için

Günaydınlarr
Kahvaltı aynı yine :)
Omlet zeytin domates peynir 2çay kaşığı reçel 1 dilim ekmek
Birazdan yeşil çayımı içerim
Pazar var bugün gideyim bakalım ne alcam yemeklik hiç bilmiyorum

Kahvaltımı yaptım geldim kahvaltıdan önce limonlu ılık su içtim

Menemen 4 zeytin peynir salatalık bi de vişne teçelinin vişnelerinden aldım bi iki kere ekmek yok 2 bardak da şekersiz çay

Günaydınlarr
Kahvaltı aynı yine :)
Omlet zeytin domates peynir 2çay kaşığı reçel 1 dilim ekmek
Birazdan yeşil çayımı içerim
Pazar var bugün gideyim bakalım ne alcam yemeklik hiç bilmiyorum
Günaydın canım pırasa ıspanak filan almış eşim evde de kabak gilan var bu haftaki sebze ihtiyacı tam :)

Bende az yumurta bir dilim ekmek iki bardak çay içtim ama şekerli önce sanırım şekeri bırakmalıyım
Bende şekersiz kolay kolay içemiyorum ama form çayları varya onları şekersiz içebiliyorum hafta içi onlardan haftasonu eşimle normal çay içicem yeşil çayda aldım ama daha denemedim onu da elmalı aldım

Sabah 1 dilim tost yedim. Öğlen ton balıgı yedim salatalı. Akşam 2 dilim pizza bide ark. Kahveye geldi bi iki tane lokum yedim.

Kızlar canınız çikolata istedigi zaman hurma yiyin bence.
Ben de çikolata sevmem hurmaya bayılırım. Otursam bi kilo yerim o yüzden hiç hurma işine girmeyeyim ben :/

Hoşgeldin aynı ben de 62 ye inip sonra 65 e çıktım. İnşallah veririz tabii benim hedef 55
Sen de hoşgeldin. Zaten şu çevredekiler mahvetti bizi, hamilesin ye , emziriyorsun ye, eskiden pek cılızdın şimdi tam olmuşsun dite diye insana bi diyet yaptırmıyorlar

Önce itirafımı yapayım, malum dün doğum günüydü ve bir tek kişilik küçük pastanın yarısını yedim. Hakkımdır
Bu sabah limonlu su.
Birer tutam maydanoz, yeşil soğan yaprağı, dereotu, nane, roka, 1dilim light peynir, 1 yumurta, yarım dilim light ekmek,1 bardak yeşil çay.
Not:Ayça Kaya diye bi dr var tv de izlemiştim bu yeşillik beşlisine bağırsak süpürgesi diyordu ve her gün tüketilmesini öneriyordu

Benin hedefim 60 
ikiçocuk annesi 30 yaşındayım
Boyumda kısa zaten 60 yeter bana diye düşünüyorum dün akşam oğlumun doğum günüydü evde pasta vardı tam yiyeceğim ki bi gruba bakem dedim sonra azimli sizleri görünce yemekten vazgeçtim iyi haber ilk günden iyi geldiniz 

Oğlunla doğum günümüz aynıymış Allah uzun ömür versin :) ben yedim valla yarım dilim

Oğlunla doğum günümüz aynıymış Allah uzun ömür versin :) ben yedim valla yarım dilim
Aminn seninde yeni yaşın kutlu olsun akşam yedim zaten bugun başladım artık hayırlısı bana kalsa pazartesi başlardım da iki gün önce başladım bakalım ne olacak bir ay bile olmadı sabah 64.8 geliyordum ne oldu bilmiyorum birden çıkmaya başladı lazım değil ya bu sabah 67.3 geldim tabi akşam kola pasta hop yapışmış bana

Bak bizim diyetin güzel tarafı pazartesi klişesi yok, Çarşamba başladık ve her çarşamba tartı günü, kg larımızı yaIyoruz

Tebrikler azminiz süper, ben hiç dayanamazdım:) Motivasyonunuz daim olsun:)
İnan bu sabaha kadar bende senin gibi düşüyorum ama topiğe geldim şimdi yemediğim için mutluyum önceden önce yer sonra pişman olurdum şimdi yemicem karar verdim vericem bu kiloları daha düne kadar da böyle bir düşüncem yoktu bu sabah sanki bir sihirli değnek dokundu

Senin için dönüm noktası olsun bu sabah:) Hep fit hep sağlıklı ol:) Tebrikler canım

Ben bugun doğru düzgün kahvaltı yapmadım ara öğünde yemedim oglende yemedim aksamdan beri de CENAZEMİZ vardı ordaydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…