Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım pırasa ıspanak filan almış eşim evde de kabak gilan var bu haftaki sebze ihtiyacı tam :)Günaydınlarr
Kahvaltı aynı yine :)
Omlet zeytin domates peynir 2çay kaşığı reçel 1 dilim ekmek
Birazdan yeşil çayımı içerim
Pazar var bugün gideyim bakalım ne alcam yemeklik hiç bilmiyorum
Bende karnıbahar alayım diyorum ıspanak alırım zaten yarım kilodan yaptığım yemeği iki gün yiyoruz :)Günaydın canım pırasa ıspanak filan almış eşim evde de kabak gilan var bu haftaki sebze ihtiyacı tam :)
Bende şekersiz kolay kolay içemiyorum ama form çayları varya onları şekersiz içebiliyorum hafta içi onlardan haftasonu eşimle normal çay içicem yeşil çayda aldım ama daha denemedim onu da elmalı aldımBende az yumurta bir dilim ekmek iki bardak çay içtim ama şekerli önce sanırım şekeri bırakmalıyım
Ben de çikolata sevmem hurmaya bayılırım. Otursam bi kilo yerim o yüzden hiç hurma işine girmeyeyim ben :/Sabah 1 dilim tost yedim. Öğlen ton balıgı yedim salatalı. Akşam 2 dilim pizza bide ark. Kahveye geldi bi iki tane lokum yedim.
Kızlar canınız çikolata istedigi zaman hurma yiyin bence.
Hoşgeldin aynı ben de 62 ye inip sonra 65 e çıktım. İnşallah veririz tabii benim hedef 55Selam bende aranıza katılmak isterim. benimde aynı 86 kilodan 62 ye kadar tek başıma indim sonra ipin ucunu bende kaçırdım şuan 66_67 arası gidip geliyorum. En kötüsü rahatsızlık duymuyorum. İçten içe varda motivasyon olmam lazım daha öncede burda baya motivasyon almıştım şimdide size ihtiyacım var
Sen de hoşgeldin. Zaten şu çevredekiler mahvetti bizi, hamilesin ye , emziriyorsun ye, eskiden pek cılızdın şimdi tam olmuşsun dite diye insana bi diyet yaptırmıyorlarKızlar günaydın :) bende katilmak istiyorum aranıza bende doğum sonrası 97 kiloyla başladım kendi çabamla 72 ye düştüm ama artık yoruldum motivem düştü herkes iyi olmuş dedikçe birakasim bile geliyor ..ben 65 olmak istiyorum son 7 kilo
Ben de çikolata sevmem hurmaya bayılırım. Otursam bi kilo yerim o yüzden hiç hurma işine girmeyeyim ben :/
Hoşgeldin aynı ben de 62 ye inip sonra 65 e çıktım. İnşallah veririz tabii benim hedef 55
Sen de hoşgeldin. Zaten şu çevredekiler mahvetti bizi, hamilesin ye , emziriyorsun ye, eskiden pek cılızdın şimdi tam olmuşsun dite diye insana bi diyet yaptırmıyorlar
Oğlunla doğum günümüz aynıymış Allah uzun ömür versin :) ben yedim valla yarım dilimBenin hedefim 60 
ikiçocuk annesi 30 yaşındayım
Boyumda kısa zaten 60 yeter bana diye düşünüyorum dün akşam oğlumun doğum günüydü evde pasta vardı tam yiyeceğim ki bi gruba bakem dedim sonra azimli sizleri görünce yemekten vazgeçtim iyi haber ilk günden iyi geldiniz 
Tebrikler azminiz süper, ben hiç dayanamazdım:) Motivasyonunuz daim olsun:)dün akşam oğlumun doğum günüydü evde pasta vardı tam yiyeceğim ki bi gruba bakem dedim sonra azimli sizleri görünce yemekten vazgeçtim iyi haber ilk günden iyi geldiniz 
Aminn seninde yeni yaşın kutlu olsun akşam yedim zaten bugun başladım artık hayırlısı bana kalsa pazartesi başlardım da iki gün önce başladım bakalım ne olacak bir ay bile olmadı sabah 64.8 geliyordum ne oldu bilmiyorum birden çıkmaya başladı lazım değil ya bu sabah 67.3 geldim tabi akşam kola pasta hop yapışmış banaOğlunla doğum günümüz aynıymış Allah uzun ömür versin :) ben yedim valla yarım dilim
Bak bizim diyetin güzel tarafı pazartesi klişesi yok, Çarşamba başladık ve her çarşamba tartı günü, kg larımızı yaIyoruzAminn seninde yeni yaşın kutlu olsun akşam yedim zaten bugun başladım artık hayırlısı bana kalsa pazartesi başlardım da iki gün önce başladım bakalım ne olacak bir ay bile olmadı sabah 64.8 geliyordum ne oldu bilmiyorum birden çıkmaya başladı lazım değil ya bu sabah 67.3 geldim tabi akşam kola pasta hop yapışmış bana
İnan bu sabaha kadar bende senin gibi düşüyorum ama topiğe geldim şimdi yemediğim için mutluyum önceden önce yer sonra pişman olurdum şimdi yemicem karar verdim vericem bu kiloları daha düne kadar da böyle bir düşüncem yoktu bu sabah sanki bir sihirli değnek dokunduTebrikler azminiz süper, ben hiç dayanamazdım:) Motivasyonunuz daim olsun:)
Senin için dönüm noktası olsun bu sabah:) Hep fit hep sağlıklı ol:) Tebrikler canımİnan bu sabaha kadar bende senin gibi düşüyorum ama topiğe geldim şimdi yemediğim için mutluyum önceden önce yer sonra pişman olurdum şimdi yemicem karar verdim vericem bu kiloları daha düne kadar da böyle bir düşüncem yoktu bu sabah sanki bir sihirli değnek dokundu
Başınsağolsun bol bol su iç detoks olur hemBen bugun doğru düzgün kahvaltı yapmadım ara öğünde yemedim oglende yemedim aksamdan beri de CENAZEMİZ vardı ordaydik