Son 10 kg için

Akşam yemeği dünkü beni
Mercimek bulgur pilavı
Yoğurtlu kuru patlıcan biber haşlaması

Moralim bozuldu regliyim çikolata istiyorum ama yemiceemm tabiki kafayı yiyorum sanırım

Akşam yemeği dünkü beni
Mercimek bulgur pilavı
Yoğurtlu kuru patlıcan biber haşlaması

Moralim bozuldu regliyim çikolata istiyorum ama yemiceemm tabiki kafayı yiyorum sanırım
Ayy benim de çikolata canım istiyor regl falanda değilim bu gidişle de olmam ama canm tatlı bişiler istiyor bana iştahım in bir oyunumu buu :)

Akşam yemeği
Et yemeği ve bulgur pilavı
Yeşil salata

Şimdi çay demlerim şekersiz bi iki bardak içerim

Bende bir avuç üzüm yedim tatlı isteğimi bastırdı ohh şimdi de çay demlicem
Yılmak yenilmek yok bu kilolar gidecek :)

Bende yarım tabak makarna birazda salata yedim ama yarın ve pazar Hakkında endişeliyim

Sabah 1 dilim tost yedim. Öğlen ton balıgı yedim salatalı. Akşam 2 dilim pizza bide ark. Kahveye geldi bi iki tane lokum yedim.

Kızlar canınız çikolata istedigi zaman hurma yiyin bence.

Sabah 1 dilim tost yedim. Öğlen ton balıgı yedim salatalı. Akşam 2 dilim pizza bide ark. Kahveye geldi bi iki tane lokum yedim.

Kızlar canınız çikolata istedigi zaman hurma yiyin bence.
Bende hurmayı hiç sevmiyorum neden sevmiyorum onu da bilmiyorum :) küçüklükten heralde bi ara deniyim bidaha olmazsa :)

Gunaydin limonlu suyumu ictm 20 dakika yürüdüm şimdi kahvalti edicem tabaktakiler biraz peynir zeytin domates salatalik semiz otu. Bir dlim çavdar. ESM geç kalkiyo onu beklersem öğlen yemeği gbi olur beklemicm

Selam bende aranıza katılmak isterim. benimde aynı 86 kilodan 62 ye kadar tek başıma indim sonra ipin ucunu bende kaçırdım şuan 66_67 arası gidip geliyorum. En kötüsü rahatsızlık duymuyorum. İçten içe varda motivasyon olmam lazım daha öncede burda baya motivasyon almıştım şimdide size ihtiyacım var

Günaydın hoşgeldin canım maşallah ne güzel kilo vermişsin ben hiç doğru düzgün rejim yapmadım ondan veremem gibi geliyo 70 kiloyum ilk hedefim 65

Kızlar günaydın :) bende katilmak istiyorum aranıza bende doğum sonrası 97 kiloyla başladım kendi çabamla 72 ye düştüm ama artık yoruldum motivem düştü herkes iyi olmuş dedikçe birakasim bile geliyor ..ben 65 olmak istiyorum son 7 kilo

Günaydın hoşgeldin canım maşallah ne güzel kilo vermişsin ben hiç doğru düzgün rejim yapmadım ondan veremem gibi geliyo 70 kiloyum ilk hedefim 65
Hoşbulduk teşekkür ederim çok mutlu oldum suan çünkü burdaki atmosferi biliyorum ve gerçekten çok işe yarıyor ben burda başka bir grupla dört sene önce 14 kilo vermişimdestek ve motivasyon çok önemli birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum

Mutlaka katıl derim göreceksin işe yarayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…