hiihhh spor yapiyoruz herlde :) hem yapcm dedm yemedimki dahaBak kovcam seni tipikten hahayır kendin yiyorsun da burda yazma yahu bizim de canımız çeker
Bu haftayı da kilo alarak geçirecen bakkYarn arkadaşım gelck otrmya yarn sbh kek pogca fln yapicm hadi hayirlisi hakkimda :)
Aaaa çok ayıp çokk hem ben geçen hafta kilo verdimhiihhh spor yapiyoruz herlde :) hem yapcm dedm yemedimki dahaAma herkes yaziyoki öğünlerini hem aysegulu kov o ilkönce baslatti kayseri yaglamasi hatirlatiym dedm
Ayy benim de çikolata canım istiyor regl falanda değilim bu gidişle de olmam ama canm tatlı bişiler istiyor bana iştahım in bir oyunumu buu :)Akşam yemeği dünkü beni
Mercimek bulgur pilavı
Yoğurtlu kuru patlıcan biber haşlaması
Moralim bozuldu regliyim çikolata istiyorum ama yemiceemm tabiki kafayı yiyorum sanırım
Yok yok ben markete gittim valla ıvır zovır almadan çıktım hatta başka bi arkadaşıöı gaza getirdim rejim konusunda pes etmek yok :)Motivasyonum artsın diye açtım topiği ama sayenizde iradem kırılacak yahu :/
Bende hurmayı hiç sevmiyorum neden sevmiyorum onu da bilmiyorum :) küçüklükten heralde bi ara deniyim bidaha olmazsa :)Sabah 1 dilim tost yedim. Öğlen ton balıgı yedim salatalı. Akşam 2 dilim pizzabide ark. Kahveye geldi bi iki tane lokum yedim.
Kızlar canınız çikolata istedigi zaman hurma yiyin bence.
Günaydın hoşgeldin canım maşallah ne güzel kilo vermişsin ben hiç doğru düzgün rejim yapmadım ondan veremem gibi geliyo 70 kiloyum ilk hedefim 65Selam bende aranıza katılmak isterim. benimde aynı 86 kilodan 62 ye kadar tek başıma indim sonra ipin ucunu bende kaçırdım şuan 66_67 arası gidip geliyorum. En kötüsü rahatsızlık duymuyorum. İçten içe varda motivasyon olmam lazım daha öncede burda baya motivasyon almıştım şimdide size ihtiyacım var
Hoşbulduk teşekkür ederim çok mutlu oldum suan çünkü burdaki atmosferi biliyorum ve gerçekten çok işe yarıyor ben burda başka bir grupla dört sene önce 14 kilo vermişimdestek ve motivasyon çok önemli birlikte başarılı olacağımıza inanıyorumGünaydın hoşgeldin canım maşallah ne güzel kilo vermişsin ben hiç doğru düzgün rejim yapmadım ondan veremem gibi geliyo 70 kiloyum ilk hedefim 65
Mutlaka katıl derim göreceksin işe yarayacakKızlar günaydın :) bende katilmak istiyorum aranıza bende doğum sonrası 97 kiloyla başladım kendi çabamla 72 ye düştüm ama artık yoruldummotivem düştü herkes iyi olmuş dedikçe birakasim bile geliyor ..ben 65 olmak istiyorum son 7 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?