Son 10 kg için

Kahvaltı yapmadım 10.30 da spora gititm 1 saat yaptım öğle yemeği 1 poğça 1 dilim patates salatası mayonezsiz az yağlı su içemedim pek

Akşam üstü çaya arkadasım geldi, bi dilim pizza bi minik dilim yaş pasta yedim. Akşam yemeğim oldu. Ayyy Nasıl özlemişim kerataları valla afiyet şeker oldu :)))

Ohh herkes sefada bugün :)

Bende akşam yemeğimi yedim
Yumurtalı ot kavurması az makarna yoğurt

Bundan sonrası çay kahve
Çok ağrım var regliden ötürü

Yemek yiyoz eşim dedi zayıflamışın diye tabi kendi fikri değil bu :)

Arkadaşı görmüş çarşıda beni demiş çocuğu tanıdım yengeyi tanıyamadım zayıflamış düğünde böyle değildi demiş

Malesef akşm yemeğinde makarna yedim kv yapmış fırında çokda güzel olmuştu :)

Sabah karbonatlı suyumu içtim. Şimdi bir tam yumurta bir tane de sadece beyazını yiycem, yanına lor yeşillik ve yarım dilim ekmek. Yeşil çay ile

Edirneye gtmek esti benm kocanin aklina gdiyoruz suan ciger yicekmisiz oglende bn onu aksamada sayarim artik

Kahvaltı
1 dilim salçalı ekmek peynir öyküden 3 çatal omlet yarım dilim tahin pekmezli ekmek

Çok fenayım bugün kan kaybından gitcem
Birazdan pazara gitcem

Misafirim gitti ben çok kacirmadim şükür. Ama tramisu yapmıştım şimdi acayip şekilde yiyesim var. Bi kesme yiyip kendimi frenlemeye çalışıcam.

Bide duramadim sabah tartildim tam 71.700 geldim baya vermisim üç günde. Çok hareketli geçirdim bu haftayı temizlikti misafir hazirligiyxi dışarı isleriydi baya faydası olmuş bu hareketliliğin:)

Pazardan yeni geldim dolaştım baya
Nescafe içtim bi tane de muz yedim

Şimdi öyküyü uyutuyorum uyusun türk kahvesi içicem

Akşama da 6gibi yeriz 1.5 çupra salata 1 dilim ekmek

Ben de akşam yemeği yemiycem bugün. Gün içinde aldigim kaloriyi anca dengelerim. Bi buçuk litrelik şişe suyu yatana kadar bitircem sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…