• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Sabahtan beri girmiyo du telim bkadinlar kulübüne nedense. Yeni girebildim.
Sabah dokuz otuzda
Yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin domates çay. İki çay kasigida tahin pekmez

Sabhtan beri temzlik yapiyorm sarma sarcam smdi borek kurabiye falan yarn misafrlerm var kuzenler bulusmasi bnde toplancaz busefer sabhtan aksma kdr otururlar yarn diyet zor gozukuyo bana az az yerm.artik

Kahvaltı iki krep bi haşlanmış yumurta

Öğlen dikiş kursund abi arkadaş tatlı getirmiş ondan yedim baklava kadar iki dilim yarım dilimde börek

Akşam yemeği daha yemedik fırında tavuk patates 1 kaşıkta bulgur pilavı yerim

Su içemedim bugün yatana kdar bol bol su

Benim öğlen yok akşam yedim 1 saat önce yarım tabak mercimek yemeği ufak bir parça tavuk 5-6 kaşık pilav salata yarım bardak ayran

Nescafe
Akşamda çay falan geçer
Belki meyve yerim

Birsuru hamurisi tatlilar yaptm onlarda getrcek.yarn buyuk sinavdayim ben
Aynı sınavdan cumarteside ben gececem. Kavaltiya misafirim var eşim şu böreği alacak gorumcem pişi yapıp getirecek ben tramisu gözleme falan yapıcam. O gün diyet miyet hak getire banada.

Akşam yemeği iki yemek kaşığı kuru fasulye bi kaşık pilav. Gıcık eşim ekler pasta almış gene ne yazikki iki tanede ondan yedim.

Ay ben bugün giremedim hiç eve döndüm kalktığımdan beri bi koşuşturmaca yeni oturdum

Kahvaltı
1 dilim ekmek omlet peynir

1 avuç karışık çerez yarım popkek nescafe

Başka bişey yok galiba :)

Öykü kalkınca çorba yaparım ona ondan bikaç kaşık yerim

Akşama da karışık ot aldım kavurup yumurta kırcam 1 dilim ekmek yoğurt

Bugun oglende bir borek yarim dilim kek bikac catal tramisu yedim aksam yemegi yemesem iyo olcak

Back