Son 10 kg için

Sabah kavaltida bi tane poğaça domates salatalık peynir çay yedim. Arkadaş tatlı yapmıştı bi kesmede onu yedim. Ama hafif bi tatliydi. Yinede o tatliydi yediğim için öğle yemeğini bi sütlü Nescafe yle geçiştirecem. Zaten hiç aç hissetmiyorum.

Arkadaştan çıkınca yigitin arabası da yanımızda olduğu için yarım saat yürüdüm eve öyle geldim oda yanıma kâr oldu:)

Sabah tartıldıktan sonra kahvaltı yapmadan spora gittim karın kaslarım çok zayıfmış hoca onları çalıştırtmaya çalışıyo bana ama ne zormuş ya neyse 1 saat spor yapıp koştura koştura eve geldim hazırlandım betülü de alıp güne gittim :) kedi dilinin üstüne çikolata sosu dökülüyoya ondan küçğk bi dilim bi kısmını betüş yedi 1 kurabiye şimdi eve geldim bi kaç kuruyemiş yedm betülü uyutuyorum yanıma su aldım 1 lt onu içicem daha doğru düzgün bişey yemedim yani

Nutellali turk kahvesi ile kapanis.
Yatana kadar bisey yemem dha bitirilcek bir lt suyum var okdar.

Ben günde 10 kere falan çıkıyorumdur tartıya :)

Akşam yemeği dışardaydık altınkapı da iskender yedik öyküye tıkıştırdım biraz bi de dondurmalı helva ondanda 2 tatlı kaşığı aldım eve geldik üstümüzü dwğiştirip yürüyüşr çıktık yeni girdik eve 7500 adım oldu bugün
Yarın sıkı tutucam

Vall kamyon çarpmış gibiyim. Azadın bi türlü çıkamayan köpek dişleri yüzünden geceler haram oldu şimdi bi büyük bardak limonlu ılık su içtim. Azaddan sonra ben de kahvaltı yapıcam ama ben sadece bi kase müsli yerim yine hiç ot çöple uğraşmaya halim yok

Vall kamyon çarpmış gibiyim. Azadın bi türlü çıkamayan köpek dişleri yüzünden geceler haram oldu şimdi bi büyük bardak limonlu ılık su içtim. Azaddan sonra ben de kahvaltı yapıcam ama ben sadece bi kase müsli yerim yine hiç ot çöple uğraşmaya halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…