• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Öğlende berülden kalan bi kaç kaşık mercimek çorbasını yemiştim içinde bi iki lokma ekmek vardı
Ara olarak 1 türk kahvesi bi dikim elma bi dilim armut
Akşm yemeği 1 krpçe mercimek çorba 1 kaşık kepçe ıspanak yemeği pirinçsiz bi iki çatal makarna

Az öncede çayın yanında 1 kuru incir 1 kayısı yedim

Akşam 17.30 da yedim. Mantarlı biberli tavuk sote, yağsız tuzsuz yeşil salata ve bi büyük bardak ayran

Geç uyandım bu sabah azadı eşim devraldı. Az evvel kahvaltı yaptım bi kase yoğurda 1,5 kaşık yulaf kepeği ekleyip yedim

Kahvalti 9 da yaptm busabh bir krep ve peynir
Oglen doner yedm disarda hira yedi cogunu bir durumun ceyregni yemisimdir birazda patates
Aksma meyve yicem
birazdan turkkahvesi

Bugün uykunun dibine vurduk öğlen 12 ye geliyodu kalktık kahvaltı
1 dilim ev ekmeği peynir zeytin

Sonra dışarı çıktık
Öykü dondurma istedi yarım top kadar koydurdum yarısını yedi kalanını ben yedim

Eve geldik öyküyü uyutmaya yattın lafta bende uyumuşum 4-6 uyuduk
Akşam yemeği
Yarım kase tarhana yarım tabak makarna

Ben akşamdan sonra çozuttum ya misafir vardı gelirken tatlı almışlar yarın dabah bi basküle çıkacam sonra da intihar ederim heralde :confused:

İlk defa adet oldugumda kilom fazla cikmadi. Cok sasrdim bi terslik var bu iste :))

Havalar acayip bünyeler şaşırdı yine
Dışarı çıktık sıcak rüzgar var kafam oldu kazan geldim kısa yoldan öyküyü uyutup koşu bandında yürücem

Kahvaltı çok abuk bir lokma peynir ekmeğin kabuk kısmı

Yarım muffin kek

Yeşilçay

Bu saate kadar yediklerim düzenim bozuldu regl den mi ne bu hafta bittim

Havalar acayip bünyeler şaşırdı yine
Dışarı çıktık sıcak rüzgar var kafam oldu kazan geldim kısa yoldan öyküyü uyutup koşu bandında yürücem

Kahvaltı çok abuk bir lokma peynir ekmeğin kabuk kısmı

Yarım muffin kek

Yeşilçay

Bu saate kadar yediklerim düzenim bozuldu regl den mi ne bu hafta bittim

Regl benide mahfetti bide evde otrmayinca sapitiyo insan. Bende smdi topkek yedim hira istedi yemedi bn yedim.

Ben arada kefir içtim. Şimdi de mantarlı tavuk yedim.
Dışarı çıkmaz biz de şimdi.
Benim de regl yaklaştı. Buzdolabında yaş pasta, halley, tuzlu kurabiye, beze, pizza, hamburger, çerez vs vs bissürü şey var ama ben ağzımı sürmüyorum

Back