Son 10 kg için

Aslında yemek istemiyorum bişey ama yemekte istiyorum çok farklı duygular içerisindeyim :) başımda bi ağrı enseden girdi bi de gözlerim kapanıyo uyku desem uyku da değil ayyyhhhh

Öğlen 4 kaşık domatesli makarna yoğurt akşam olarakta sayıp tükkanı kapatıyorum dur demem lazım yoksa çok istemediğim rakamlar görücem tartıda yarında toparlıcam

bnde bir aydr oyleydim buaralar canm diyet istemiyo cilginlar gbi yemek istiyo ama yemiyorm nasl bi pskolojidir bu anlamadim

Akşam yemeği 7.30 da yedim
İki kaşık et kavurma bi kaşık pilav ayran. İki litreye yakinda suyu bitirdim

Mac izlerken yarm avuc cekirdekk
Cok guzel koktu oda esimle yigenm yiyolardi tadimlik yedm frenledm kendmi:))

Aksamdan bir lt suya iki tam ceviz atmistm suyu komple ictm ac karnina. Cevizleride yedim. Cok az ekmegn ucuna peynir koydm kahvalti yapamicam gec kaldm bugnde byle olsun

Yarım saat yürüdüm geldim. Kahvaltiyi yeni yapcam bende. Klasik kahvaltı yapıcam bugünde.

Kahvaltı küçük bir dilim ekmek haşlanmış yumurta az peynir

Türk kahvesi

Yarın tartı günü en son cuma tartildim sanırım 71.700 mu neydi kilom şimdi hiç vermisim gibi gelmiyo üstüne bide şişlik var sanki gobegim falan kocaman mış gibi iki gündür

Bende artı çıkmasam bari diyorum bu hafta gerçekten çozuttum

Öğlen 1 tabak piyaz yedim ne zamandır canım istiyodu iyi oldu :)

Eminonunde 4000 adim atmisim.
Kahveci mehmet efndidede yarm saat kuyruk bekledm bacaklarm koptu

Yeşilçay

Yarım süt dilimi 1 ceviz

Akşama da köfte pilav salata var

Sabah kepekli sandviç Yedim peynirli
Öğlen bi incir iki kayısı iki kara erik kurusu bi büyük bardak tarçınlı süt içtim
Akşam 4 etli lahana sarması ve bi kepçe mantı yedim

Akşam
Fırinlanmis tavuk patates ve salata.

Bende çok şiş hissediyorum kendimi off. Yarınki tartidan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…