Son 10 kg için

Aciiimmmmm. Gunduz cok guzel gecti ama suan bitik durumdayim kan sekerm dustu sanirm.

Youtobe dan merve bilge atalayın 7 altın kuralını dinledim sanki hep yaptığımız şeyler ya daha çok dikkat etcem bundan sonra her güzel havada da betülle park bahçe gezeriz yürüyüş yapmış oluruz

Bende yarından itibaren asılıcam yok yani olmuyo yarın kesin artı çıkcam

Kızlar ben yarın bugünkü pattisi 1.gün sayıp 5te5 e devam etcem yarın sebze günü yapıcam

ben tek tip yiyemiyorum bu şekilde ya yapamıcam sanırım
Bende tam anlamıyla uymuyorum ama biraz dizginlemiş oluyorum kendimi en azından
Buzlukta sebze yemeklerim vardı onları çıkardım
Pancar kavurması bi de kapuska akşam içinde bezelye yapıcam tamamdır bu ara çok düzensiz beslendim bi atağa ihtiyacım var

Sabah ne yicen peki

Gecen hafta carsamba 69 dum.
Bu Ptesi tartildigmda 69.300 falan ckiyodum .
bugun tartildim 68.5 gecen haftaya gore giden -500
Patates diyetine gore Bir kiloya yakin gitmis bir gunde

Yanlis sonuc yazdim ustum farkli giysilerle tartildim. Gecen haftaki gysilerle tartilinca sonuc degisti. 68.100

Giden -900 gram ( bnun hepsi dun gitti)

Bugun ara vericem yumurta yi bir gunde ozledim :)) ins kilo sabit kalir,bir gunde hizli gtti cnku. Dha snra uc gunluk diyet yapicam birgunde biktim patatesten ama ise yaradgni gormek iyi geldi.

Geçen hafta 65.5
Bu hafta. 65.0

-500

Ama memnun değilim arada bi gün 64.8 görmüştüm bu hafta fire vermek yok daha sıkı asılıcam

tartı günleri mutlaka uğrıcam bende topiğe bi disiplin oluşturdu bende aynıyım çok şükür 49.5 yürüyüşlerim devam akşam saati olmamak şartıyla iki günde bir kaçamaklarım oluyo ama yeme düzenim aşağı yukarı aynı inşallah sıkılmam da yaza kadar korurum bu halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…