Son 10 kg için

Ayyy şu patates işine ben de mi girsem bi üç gün ya şu lanet 62 nin üzerinden bi atlayayım. Zaten beslenme düzenim oluştu benim kolay kolay bırakmam

Bende şu bi öğün sebze bi öğün et yemeyi denicem sebzenin yanında yoğurt etin yanında yağsız salata kahvaltılara aynen devam haftada 1 gün tatlı ve yine haftada iki kere de 10 gr lık çikolata yiyebilirisniz çikolata yediğinizde meyveyi azaltın diyodu dün akşamki videoda bakalım uyabilir miyim

Çok gözüktüğüne bakmayın patates dğnden kalma orta boy fincan alt tabağına koydum ondan dolu dolu duruyo yopurt iki kaşık taze fasülyede tam dolu değil bi kaşık kepçe

Patates bi tatlı kaşığı zeytinyağı ile az sopanı kavurdum üstüne patates ve baharat ekledim tuzda var tabi

Eklentiler

• image.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 36
Bende öğlen yimeği kapuska yedim

Ara türk kahvesi

Öyküyü dışarı çıkardım baya yürüdük yarı yolu da kucağımda taşıdım :)

Ara
portakal ve bi kaç dilim muz betüşten kalma

Bizde çıktık parka hem yürümüş olurum dedim ama pişman oldum rüzgar var baya eve geri döndüm

Akşam yemeği
Tavuklu bezelye yemeği yoğurt

Bugün 5500 adım olmuş

Olsun öğlende ve abartmadan yediysen akşam yemeğinde az ye dengelemeye çalış olmaz mı
birsuru sey hazirlamisti iki cocukla. Diyetteyim diyemedim cocklari cok fena nasl hazrladn dedm kirkyilda bi geliyosn dedi. Boregide kendi acmisti bnde borek yedim tatlidan iki catal aldm cogu seyi hiranin agzina tiktim caktrmadan :) nescafe yapti sekerli suttozlu onuda ictm saat birdi bunlari yedigmde.yeni geldim eve yemekte yapmadim esim gec gelcek yemesem bisey dha iyi olcak tilyami bitiririm yeter artik bugnluk

Yapalım canım şu 62 den atlayıp zıplayıp geçmek istiyorum
ozaman yarn icn patatesleri ve kendni hazirla :)) bn sevdim sahsen aksam biraz kansekerm dustu basm dondu ama uyuyunca gecti. Yarn sade yiycem sadece baharatli salata seklinde bile yapmicam. Benm dun bir kilo gitti bu dyet sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…