Son 10 kg için

Ay azıcık nescafe ve bisküvi yedim ama kremalı değil finger

Patates diyeti kolay gibi gözüküyo ama tuzsuz patates yenmiyormuş yaa akşama da çorba ve salata yicem ekmeksiz

Dayaniyorum cnku ben patates diyetine bayildimm hemde cok tok tutuyo. Sadece sabh iki orta boy patates oglen bir patates yememe ragmen iyiym. Ara ogun hic yapmadim. Azoncw eve geldim ve ustmu degstrirken bi tartiliym dedim ve cok mutlu oldum dahada konsatre oldum patateslere :) bir saat snra iki orta boy patates yiyip gnu kapaticam

@oslew in dediği gibi benim patateslerde güzel değilmiş ondan belkide kimi patatesler lezzetsiz olurya onlardan du bende bi basküle çıkayım tırsıyorum ama

Aksam yemegim uc kucucuk patates en minikleri hasladim smdi cok kucukler oyzden uctane yedim acikmamak icn cok az haydari doktum ustune

Bugün @hiraysen sana yaradı
Benimkiler gerçekten çok kötüydü öğlen zorla yedim annem çok sever haşlanmış pattis bi tadına baktı gerçekten çok kötüymüş dedi

Kızlar kahvaltıyla duruyorum ancak akşam yemeğini ocağa koydum eşim de geç gelcek. İçim kazındı yarım çay bardağı kefir kalmıştı azadın onu içtim kesti. Akşam da yemem heralde bi bardak kefir içerim çok kötü okursam acayip tok tutuyo aklınızda olsun

Ben içemiyorum kefir hamileylen bi iki kere içtim ıı ıh

Bende fırında yaptım 1.5 patates falan almışımdır tabağıma 1 köfte salata yoğurt

Kremali biskuvi batiriyodu esim caya. Bnde dayqnamadim aldm bitane ama pisman oldum bianlik tat alti ustu ne grek vardi ona

Ay bende hastalancam heralde çok fenayım yemedim bişey ama dünyaları yiyesim var
Yarın kesin artı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…