Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün fazla gelebilir belki ama 1 gün ideal benceAyyy şu patates işine ben de mi girsem bi üç gün ya şu lanet 62 nin üzerinden bi atlayayım. Zaten beslenme düzenim oluştu benim kolay kolay bırakmam
Üç günlük diyo ama. Bi de ben hergün yiyebilirim patates, diyet yapıyorum diye bi aydır hasretim resmen3 gün fazla gelebilir belki ama 1 gün ideal bence
Bende patatesi çok severim ama dün sandıpım gibi olmadı bi de sen dene bakalımÜç günlük diyo ama. Bi de ben hergün yiyebilirim patates, diyet yapıyorum diye bi aydır hasretim resmen
Burdayıımmm bugün iyi yürüdüm bidaha çıktık öyküyle alışveriş için arabada oturdu o biraz sonra kv bırakcam süt almaya gitcem bi daha :)Heey nerdesiniz
Oh maşallh iyi spor olmuş sana :)Burdayıımmm bugün iyi yürüdüm bidaha çıktık öyküyle alışveriş için arabada oturdu o biraz sonra kv bırakcam süt almaya gitcem bi daha :)
yapalimmi yarin..Üç günlük diyo ama. Bi de ben hergün yiyebilirim patates, diyet yapıyorum diye bi aydır hasretim resmen
Olsun öğlende ve abartmadan yediysen akşam yemeğinde az ye dengelemeye çalış olmaz mıyapalimmi yarin..
Ben bugn diyeti bozdum oglende borek yedim
Yapalım canım şu 62 den atlayıp zıplayıp geçmek istiyorumyapalimmi yarin..
Ben bugn diyeti bozdum oglende borek yedim
birsuru sey hazirlamisti iki cocukla. Diyetteyim diyemedim cocklari cok fena nasl hazrladn dedm kirkyilda bi geliyosn dedi. Boregide kendi acmisti bnde borek yedim tatlidan iki catal aldm cogu seyi hiranin agzina tiktim caktrmadan :) nescafe yapti sekerli suttozlu onuda ictm saat birdi bunlari yedigmde.yeni geldim eve yemekte yapmadim esim gec gelcek yemesem bisey dha iyi olcak tilyami bitiririm yeter artik bugnlukOlsun öğlende ve abartmadan yediysen akşam yemeğinde az ye dengelemeye çalış olmaz mı
ozaman yarn icn patatesleri ve kendni hazirla :)) bn sevdim sahsen aksam biraz kansekerm dustu basm dondu ama uyuyunca gecti. Yarn sade yiycem sadece baharatli salata seklinde bile yapmicam. Benm dun bir kilo gitti bu dyet sayesindeYapalım canım şu 62 den atlayıp zıplayıp geçmek istiyorum