Son 10 kg için

Benim akşam cozuttu biraz çok aç kalmak yaramıyo yarın devam etmicem eşimin son günü izin bitiyo çok şükür cuma başlıcak işe

Suan acim gttim tartildim 400 gram fazla cktim saka gbi valla saat birden beri bisey yiyip icmedim ble. Bi kacamak bukdr gram olmamali sanirm omur boyu diyet yapmak gerekiyo misafirlige falan gtmemek grekiyo.

Suan acim gttim tartildim 400 gram fazla cktim saka gbi valla saat birden beri bisey yiyip icmedim ble. Bi kacamak bukdr gram olmamali sanirm omur boyu diyet yapmak gerekiyo misafirlige falan gtmemek grekiyo.
Yok artık sende ben normalde yatarken tartılıyorum 1 kg oynuyo nerdeyse sabah tartıldığım kiloyla sende yani
Sabah aç ve cıbıl tartıl ayrıca diyet yapıyorum diye odaklama kendini börekte yiceksin pasta da yeri geldiğinde önemli olan dengelemek böyle düşünürsen gerçekten ömür boyu diyet yapmalısın hedefine ulaştıktan sonra eskisi gibi abur cubura mı sarcaksın o zaman hiç uğraşma diyette değiliz yeme tarzımızı değiştiriyoruz

valla degisti yeme tarzim normalde yediklerim smdi hic cazip gelmiyo. Evde bi cekmece sirf aburcubur hemde benm en sevdklerimden ama hic gozum gormuyo.bir aydir oyle duruyolar. Ama bi 65 e iniyim arada yicem onlardanda :)) eskisi gbi yemem ama

valla degisti yeme tarzim normalde yediklerim smdi hic cazip gelmiyo. Evde bi cekmece sirf aburcubur hemde benm en sevdklerimden ama hic gozum gormuyo.bir aydir oyle duruyolar. Ama bi 65 e iniyim arada yicem onlardanda :)) eskisi gbi yemem ama
Yani herşeyden yiceksin ama telafi etmeyi öğrencez onun için börek yedim diye kahretmicen kendini tartıldın mı sabah

Ama benim listem değişik bi patates bi bardak yoğurt diyo sabah için
biliyorm o diyetide gordum ben sabh sade yedim oglen yogurtlu yerim bnde

Yani herşeyden yiceksin ama telafi etmeyi öğrencez onun için börek yedim diye kahretmicen kendini tartıldın mı sabah
tartildim icim rahatladi hic fark yok dedgin gbi yersem bi sonraki ogunde duzenliycem

Bende bugün az kaçırdım kahvaltıyı ama akşama kadar bişey yok dışarı çıkcaz birazdanda
akşama da balık salata var

Bugun ne spor ne temizlik oturuyorm tv izliyorum bos bos. Turkkahvesi icicm smdi busefer ara yapmis olucam gecen patates diyetinde yapmamistim

Ayy dün ve bugün patates tiksindim valla ya yapmıycam ben hiç bana göre değil böyle işler
Bigunden fazla yapilmiyo. Sabah yumurtayi ozlemis olarak uyanmistm ben. Bidha bi sure bende yapmicam bu diyeti elim uyustu bugun tekrarladi rahatszligim gojiyide biraktm skmiycm fazla diyet isini yarn doktra gdicem

Geçmiş olsun canım. Ya tek tip beslenmek beni hem halsiz yapıyor hem de çok acıktırıyor. Nerdeyse bi aydır diyetteyim ve hep çok az yedim ama hiç açlık hissetmedim ama bu şok diyet acıktırıyor yani şimdi ucunu bıraksam eskisi gibi deli gibi yerim. Ama düzenli diyet yaparken hiç aklıma yemek açlık gelmezdi. Ben bunu bırakıcam ya normal diyetime devam edicem, durma olsa da elbet kırılır o direnç

sagol cnm bnde yapmicam bnu bugunn son zaten doktrada diyemem sok diyt yapiyorm diye

Dedim size mide kaldırmıyo 3 gün 1 gün yapcanız bırakcanız tiksiniyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…