Yok artık sende ben normalde yatarken tartılıyorum 1 kg oynuyo nerdeyse sabah tartıldığım kiloyla sende yaniSuan acim gttim tartildim 400 gram fazla cktim saka gbi valla saat birden beri bisey yiyip icmedim ble. Bi kacamak bukdr gram olmamalisanirm omur boyu diyet yapmak gerekiyo misafirlige falan gtmemek grekiyo.
valla degisti yeme tarzim normalde yediklerim smdi hic cazip gelmiyo. Evde bi cekmece sirf aburcubur hemde benm en sevdklerimden ama hic gozum gormuyo.bir aydir oyle duruyolar. Ama bi 65 e iniyim arada yicem onlardanda :)) eskisi gbi yemem amaYok artık sende ben normalde yatarken tartılıyorum 1 kg oynuyo nerdeyse sabah tartıldığım kiloyla sende yani
Sabah aç ve cıbıl tartıl ayrıca diyet yapıyorum diye odaklama kendini börekte yiceksin pasta da yeri geldiğinde önemli olan dengelemek böyle düşünürsen gerçekten ömür boyu diyet yapmalısın hedefine ulaştıktan sonra eskisi gibi abur cubura mı sarcaksın o zaman hiç uğraşma diyette değiliz yeme tarzımızı değiştiriyoruz
Ama benim listem değişik bi patates bi bardak yoğurt diyo sabah içinİki tane haslanmis patates yicem smdi sumakli
Yani herşeyden yiceksin ama telafi etmeyi öğrencez onun için börek yedim diye kahretmicen kendini tartıldın mı sabahvalla degisti yeme tarzim normalde yediklerim smdi hic cazip gelmiyo. Evde bi cekmece sirf aburcubur hemde benm en sevdklerimden ama hic gozum gormuyo.bir aydir oyle duruyolar. Ama bi 65 e iniyim arada yicem onlardanda :)) eskisi gbi yemem ama
biliyorm o diyetide gordum ben sabh sade yedim oglen yogurtlu yerim bndeAma benim listem değişik bi patates bi bardak yoğurt diyo sabah için
tartildim icim rahatladi hic fark yok dedgin gbi yersem bi sonraki ogunde duzenliycemYani herşeyden yiceksin ama telafi etmeyi öğrencez onun için börek yedim diye kahretmicen kendini tartıldın mı sabah
Bigunden fazla yapilmiyo. Sabah yumurtayi ozlemis olarak uyanmistm ben. Bidha bi sure bende yapmicam bu diyeti elim uyustu bugun tekrarladi rahatszligim gojiyide biraktm skmiycm fazla diyet isini yarn doktra gdicemAyy dün ve bugün patates tiksindim valla ya yapmıycam ben hiç bana göre değil böyle işler
sagol cnm bnde yapmicam bnu bugunn son zaten doktrada diyemem sok diyt yapiyorm diyeGeçmiş olsun canım. Ya tek tip beslenmek beni hem halsiz yapıyor hem de çok acıktırıyor. Nerdeyse bi aydır diyetteyim ve hep çok az yedim ama hiç açlık hissetmedim ama bu şok diyet acıktırıyor yani şimdi ucunu bıraksam eskisi gibi deli gibi yerim. Ama düzenli diyet yaparken hiç aklıma yemek açlık gelmezdi. Ben bunu bırakıcam ya normal diyetime devam edicem, durma olsa da elbet kırılır o direnç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?