Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@oslew in dediği gibi benim patateslerde güzel değilmiş ondan belkide kimi patatesler lezzetsiz olurya onlardan du bende bi basküle çıkayım tırsıyorum amaDayaniyorum cnku ben patates diyetine bayildimm hemde cok tok tutuyo. Sadece sabh iki orta boy patates oglen bir patates yememe ragmen iyiym. Ara ogun hic yapmadim. Azoncw eve geldim ve ustmu degstrirken bi tartiliym dedim ve cok mutlu oldum dahada konsatre oldum patateslere :) bir saat snra iki orta boy patates yiyip gnu kapaticam
bnmkilerde kotuydu saman gbi oyzden aksm icn minikleri sectim belki dha lezzetlidirler diye.Bugün @hiraysen sana yaradı
Benimkiler gerçekten çok kötüydü öğlen zorla yedim annem çok sever haşlanmış pattis bi tadına baktı gerçekten çok kötüymüş dedi
Ben içemiyorum kefir hamileylen bi iki kere içtim ıı ıhKızlar kahvaltıyla duruyorum ancak akşam yemeğini ocağa koydum eşim de geç gelcek. İçim kazındı yarım çay bardağı kefir kalmıştı azadın onu içtim kesti. Akşam da yemem heralde bi bardak kefir içerim çok kötü okursam acayip tok tutuyo aklınızda olsun
Maşallh sana ben yapmam bi daha sanırımYarin ara vericem ama tekrar yapicam uc gun ustuste hemde
Nye ya yapariz yne :) valla ben normalde bukdr tok bukdar sis degilim. Kilo vercez derken insallah yarn tartida cok cikmazMaşallh sana ben yapmam bi daha sanırım
Of işte banada öyle oluyo sonra pişmanlık ne faydaKremali biskuvi batiriyodu esim caya. Bnde dayqnamadim aldm bitane ama pisman oldum bianlik tat alti ustu ne grek vardi ona