Bnde takildim gram inmiyo bide 100 200 gram fazla ckiyorm dha cok canm skliyo oyzden bzde patatese vurduk kendmizi :)))Yok kızlar ya takıldım 62 de. En son yine buraya kadar inip takılmıştım sonra da salmıştımyine öyle yapmıycam tabii ama moralim bozuk
Bnde takildim gram inmiyo bide 100 200 gram fazla ckiyorm dha cok canm skliyo oyzden bzde patatese vurduk kendmizi :)))
Olur tabi yağ ve tuz koymadıktan sonra yapılabilir bencebnde oglene patates kivircik salata yapmayi dusunuyorm olur heralde kivircik zaten ne kalorisi varki
Orta boy bi patates haşlama 68 kcal yazıyo ben kahvaltıda 1 tane bile yiyemedim yağsız ve tuzsuz diğer baharatlar serbest günde kaç tane yiyebilirsin kiE patates karbonhidrat ve kalori bombası değil mi ki Nasıl olcak o iş
İnt yogurt vs olmamali diyo yaninda kafam karisti. Ama ben hazirladm valla yicm smdi oglen.Bende 2 orta boy baharatlı yedim
Bende suyla sıkıntı yok içiyorum şimdi türk kahvesi içcem
Öğlene 1 patatesim var yoğurt yerim bi de yanında
Akşama da çok değişik bişey yine pattis :)
Fırında yaparım
Ben acıkmadım daha yoğurdun kalorisi var diye yemeyin yazmış olabilirlerAz koydum kivircigi nolur nolmaz :)))
Limonlu ve az pulbiberli busfer
ne bilim yemeyim o zaman aman :)İnt yogurt vs olmamali diyo yaninda kafam karisti. Ama ben hazirladm valla yicm smdi oglen.
Oh maşallah :)Smdide sahile gdiyoruz esmle yuruyus yapmaya 15.000 adim yapmadan donmem eve hirada uyuyo annmde.
Dün azad sayesinde 10000 adımı geçmişim :)) spora gitmemiştim ama epey yürümüşüm. Bugün de çıkıcam hava çok güzel. Öğle yemeği meyve tabağı hazırladım Azadla birlikte yiyoruzSmdide sahile gdiyoruz esmle yuruyus yapmaya 15.000 adim yapmadan donmem eve hirada uyuyo annmde.
ben bugn hic ara yapmadim. Ana ogunleri yiyorm bitekBende zorla yedim baharat falab attım ama patates güzel değilmiş yavan hiç beğenmedim akşam dlimleyip 1 yk zyağıyla yağlayıp fırınlıcam haşlanmış yiyemem bi daha
Ara nescafe içtim
hava misss :) bahar havasi resmen.Dün azad sayesinde 10000 adımı geçmişim :)) spora gitmemiştim ama epey yürümüşüm. Bugün de çıkıcam hava çok güzel. Öğle yemeği meyve tabağı hazırladım Azadla birlikte yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?