Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurt falan bişey ye olmazsaAciiimmmmm. Gunduz cok guzel gecti ama suan bitik durumdayim kan sekerm dustu sanirm.
Yoğurt falan bişey ye olmazsa
meyve ye ya da çay iç Şişir mideyi:))Aciiimmmmm. Gunduz cok guzel gecti ama suan bitik durumdayim kan sekerm dustu sanirm.
aynen ya bundan tirsiyorm bende okdr dayandik bari karsiligini alalim.Yarın sabah + çıkmayayım yaa noluuuur
Cay iciyom:)) biz beste beste yapariz bu gidisle valla ben hayatmda ilk defa bukdr hirs yaptmYoğurt falan bişey ye olmazsa
ben tek tip yiyemiyorum bu şekilde ya yapamıcam sanırımKızlar ben yarın bugünkü pattisi 1.gün sayıp 5te5 e devam etcem yarın sebze günü yapıcam
Bende tam anlamıyla uymuyorum ama biraz dizginlemiş oluyorum kendimi en azındanben tek tip yiyemiyorum bu şekilde ya yapamıcam sanırım
Sabah ne yicen pekiBende tam anlamıyla uymuyorum ama biraz dizginlemiş oluyorum kendimi en azından
Buzlukta sebze yemeklerim vardı onları çıkardım
Pancar kavurması bi de kapuska akşam içinde bezelye yapıcam tamamdır bu ara çok düzensiz beslendim bi atağa ihtiyacım var