• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Yok kızlar ya takıldım 62 de. En son yine buraya kadar inip takılmıştım sonra da salmıştım:KK43: yine öyle yapmıycam tabii ama moralim bozuk
Bnde takildim gram inmiyo bide 100 200 gram fazla ckiyorm dha cok canm skliyo oyzden bzde patatese vurduk kendmizi :)))

Bende 2 orta boy baharatlı yedim
Bende suyla sıkıntı yok içiyorum şimdi türk kahvesi içcem
Öğlene 1 patatesim var yoğurt yerim bi de yanında
Akşama da çok değişik bişey yine pattis :)
Fırında yaparım

Bende 2 orta boy baharatlı yedim
Bende suyla sıkıntı yok içiyorum şimdi türk kahvesi içcem
Öğlene 1 patatesim var yoğurt yerim bi de yanında
Akşama da çok değişik bişey yine pattis :)
Fırında yaparım
İnt yogurt vs olmamali diyo yaninda kafam karisti. Ama ben hazirladm valla yicm smdi oglen.

Az koydum kivircigi nolur nolmaz :)))
Limonlu ve az pulbiberli busfer

Eklentiler

• 1455618019518.jpg
    1455618019518.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 33
1 ortaboy patatesi rendeledim karabiber kırmızı biber pul biber nane azıcık çörek otu ve su koyup kaynattım

Patates oturtmasının çakması :)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    115,3 KB · Görüntüleme: 34
Parka gttik eve zor soktum yerlere atti kendni eve girmemek icn. 2000 adim olmus parkta kostrmaktan smdi yarm saat bisiklete bincem

Smdide sahile gdiyoruz esmle yuruyus yapmaya 15.000 adim yapmadan donmem eve hirada uyuyo annmde.

Bende zorla yedim baharat falab attım ama patates güzel değilmiş yavan hiç beğenmedim akşam dlimleyip 1 yk zyağıyla yağlayıp fırınlıcam haşlanmış yiyemem bi daha

Ara nescafe içtim

Smdide sahile gdiyoruz esmle yuruyus yapmaya 15.000 adim yapmadan donmem eve hirada uyuyo annmde.
Dün azad sayesinde 10000 adımı geçmişim :)) spora gitmemiştim ama epey yürümüşüm. Bugün de çıkıcam hava çok güzel. Öğle yemeği meyve tabağı hazırladım Azadla birlikte yiyoruz

Bende zorla yedim baharat falab attım ama patates güzel değilmiş yavan hiç beğenmedim akşam dlimleyip 1 yk zyağıyla yağlayıp fırınlıcam haşlanmış yiyemem bi daha

Ara nescafe içtim
ben bugn hic ara yapmadim. Ana ogunleri yiyorm bitek

Dün azad sayesinde 10000 adımı geçmişim :)) spora gitmemiştim ama epey yürümüşüm. Bugün de çıkıcam hava çok güzel. Öğle yemeği meyve tabağı hazırladım Azadla birlikte yiyoruz
hava misss :) bahar havasi resmen.

Bizde 1 saat yürüdük parka gittik parkta çok durmadık biraz sallandık bi iki kaydık eve geldik betüş ayakta duramıyo

Back