uc gun ustuste yapanlar var uc gunde 3 kilo yazmislar ama ben carsamba gnu kuzenime gdicem otrmya kahve kesin iceriz diyetteym bisey hazirlama dedim ama bakalimArka arkaya bi de aksine kilo almayalım sonra yarınki duruma göre bende devam ederim seninle
Eşime dedimki akşam akşam azarı yedim beni dinlemiyosun bu kadar dedi :))
Ayy ben bigün zor yiyorum hiç sevmiyorum haşlanmış pattisuc gun ustuste yapanlar var uc gunde 3 kilo yazmislar ama ben carsamba gnu kuzenime gdicem otrmya kahve kesin iceriz diyetteym bisey hazirlama dedim ama bakalim
ben seviyorm ama ketcap mayonez tuz esliginde :) yarn baharatli yicem ilk defa bakalim ise yarycakmiAyy ben bigün zor yiyorum hiç sevmiyorum haşlanmış pattis
Aynen aynen bende öyle severimben seviyorm ama ketcap mayonez tuz esliginde :) yarn baharatli yicem ilk defa bakalim ise yarycakmi
Bende frında yaparım akşam büyük ihtimal çok azcık zyağıyla yağlasam olur mubkiAynen aynen bende öyle severim
Bi de patatesi halka halka doğruyosun az su koyuyosun tereyağ istediğin baharat ve tuz böylede pişirirdik yarın bunun tuzsuz ve yapdız olanını denicen bakalım güzel olacak mı
İnce ince doğrayıp fırında cips gibide denerim ben severim patatesi her türlü
öyle bende seviyorum ama ama işte :)ben seviyorm ama ketcap mayonez tuz esliginde :) yarn baharatli yicem ilk defa bakalim ise yarycakmi
Azıcık yapdan bişey olmaz canım ya varsa zeytinyağı koy daha hafifBende frında yaparım akşam büyük ihtimal çok azcık zyağıyla yağlasam olur mubki
Afiyet olsun bende kıydum ocağa haşlanıyoSabh kahvaltisi ikitane naneli pulbiberli patates :)
sagol cnm valla suan acayip tokum hemde orta boy patatesler kucuk gbiydi. Ama bidaha pulbiber koymiycm cok aciymis yandim sabh sbhAfiyet olsun bende kıydum ocağa haşlanıyo
aynen tilyayi zor ictm arkasindanHepsini yiyemeidm @hiraysen desğşn gibi hem acı hem karabiber koymultum valla ateş çıkıyo ağzımdan burnumdan
Benimkiler de haşlanıyo yarın tartı da neler görcez bakalım
@Apriori123 2 kilo vermişsindir bu hafta :)
Yok kızlar ya takıldım 62 de. En son yine buraya kadar inip takılmıştım sonra da salmıştımapriori dun aksam ugramadi hic. Sanirm oda yakinda minnak gbi ayrilicak burdan hedefine ulasip ulastimi yoksa :))
Dün salata hazırlayıp tupper a kıymuştum ondan koydum bi avuç kadar havuç mor lahana marul salata yiyebiliyoruz yanlış mı biliyorum onlarada sadece limon sıktım tuz yok hiç birindeaynen tilyayi zor ictm arkasindansenin patateslern yanindakiler ne
Bende hep 65 te takılıyorum bozma moralini buraya kadar indik devamı gelecek inşallah bol su içYok kızlar ya takıldım 62 de. En son yine buraya kadar inip takılmıştım sonra da salmıştımyine öyle yapmıycam tabii ama moralim bozuk
bnde oglene patates kivircik salata yapmayi dusunuyorm olur heralde kivircik zaten ne kalorisi varkiDün salata hazırlayıp tupper a kıymuştum ondan koydum bi avuç kadar havuç mor lahana marul salata yiyebiliyoruz yanlış mı biliyorum onlarada sadece limon sıktım tuz yok hiç birinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?