Ben baharat atıyorum nane pul biber fala. Güzel oluyo ama haşlanmış patatese kılım :) bakayım bende yemeğini yaparım olmazsa bi de çorbasını yapıyolar ama tadı nasıl bilmiyorumyogurtta eklenebliyomus patatese bde baharat.
O ne kız :)Eki Görüntüle 1773910 Oglen yemegi 12.30
Baktir dim tüm tahlillerim yapıldı bi sorun yok gibi gözüküyor ama ben gr veremiyorumTiroidlerine hiç baktırdın mı ?
Roka ve palamut biraz fazla kizartmisimda :))neyseki yanmadiO ne kız :)
bnde dusundm ama kayisili cay icicem dengelerPatates çok afedersiniz ama kabin yapmıyormu bnm zaten öyle bir sorunum var
bi de beni ye kız ne bu :) hem pilav hem çorba hem ekmekÖğle yemeği 1 gibi yedim anca yazıyorum 3 yk pilav 4 yk musakka ama patlıcanlrı kızartmadım fırınldım az yağlı yani :)) 1 krpçede mercimek çorba 1 dikin ekmek
Ara 1 buçuk portakal
yemekleri yakıyorum demiyosunda ışığa suçu atıyosunEki Görüntüle 1774181 Aksam yemegi 17.30 karniyarik yayla corbasi haydari bir dlim ekmek. Resmlerm karanlik ckiyo isiktan dolayi
oglenki yanmak uzereydi ywlan yok:) mutfagin isigindan kaynaklaniyo :))yemekleri yakıyorum demiyosunda ışığa suçu atıyosun
bi de beni ye kız ne bu :) hem pilav hem çorba hem ekmek
2 yk pilav 1 dilim ekmek
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
e 1 dilimde ekmek
akşam yemeği yok sana :)
Gttim bugn patates aldim bol bol hizimi alamazsam carsambada yapicm :)Anaam ben görmemiştim bunu ya bugün iki kere yemek hazırladım her gelenle oturdum ondan oldu ilk eşim ve kardeşim geldi onlarla az yedim sonra kv ve kp doktora girmişlerdi onları çağırdım yemeğe onlarla yedim çok oldu neyse yarın pattis diyeti yapcaz ya verecem kiloları
Arka arkaya bi de aksine kilo almayalım sonra yarınki duruma göre bende devam ederim seninleGttim bugn patates aldim bol bol hizimi alamazsam carsambada yapicm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?