• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Arka arkaya bi de aksine kilo almayalım sonra yarınki duruma göre bende devam ederim seninle

Eşime dedimki akşam akşam azarı yedim beni dinlemiyosun bu kadar dedi :))
uc gun ustuste yapanlar var uc gunde 3 kilo yazmislar ama ben carsamba gnu kuzenime gdicem otrmya kahve kesin iceriz diyetteym bisey hazirlama dedim ama bakalim

ben seviyorm ama ketcap mayonez tuz esliginde :) yarn baharatli yicem ilk defa bakalim ise yarycakmi
Aynen aynen bende öyle severim
Bi de patatesi halka halka doğruyosun az su koyuyosun tereyağ istediğin baharat ve tuz böylede pişirirdik yarın bunun tuzsuz ve yapdız olanını denicen bakalım güzel olacak mı
İnce ince doğrayıp fırında cips gibide denerim ben severim patatesi her türlü

Aynen aynen bende öyle severim
Bi de patatesi halka halka doğruyosun az su koyuyosun tereyağ istediğin baharat ve tuz böylede pişirirdik yarın bunun tuzsuz ve yapdız olanını denicen bakalım güzel olacak mı
İnce ince doğrayıp fırında cips gibide denerim ben severim patatesi her türlü
Bende frında yaparım akşam büyük ihtimal çok azcık zyağıyla yağlasam olur mubki

Dün yediğin hurmalar sendromu yaşıyorum :) baskülde düne göre kötü bi rakam gördüm yarına allah nasip

Ben bu hafta spora gidemicrm kv kp hasta eşim dün akşam uğradı çok hastalar sakın betülü indirme aşağı dedi annemi aradım baktım o da hasta gel diyemedim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 34
Benimkiler de haşlanıyo yarın tartı da neler görcez bakalım
@Apriori123 2 kilo vermişsindir bu hafta :)

apriori dun aksam ugramadi hic. Sanirm oda yakinda minnak gbi ayrilicak burdan hedefine ulasip ulastimi yoksa :))
Yok kızlar ya takıldım 62 de. En son yine buraya kadar inip takılmıştım sonra da salmıştım:( yine öyle yapmıycam tabii ama moralim bozuk

Dün salata hazırlayıp tupper a kıymuştum ondan koydum bi avuç kadar havuç mor lahana marul salata yiyebiliyoruz yanlış mı biliyorum onlarada sadece limon sıktım tuz yok hiç birinde
bnde oglene patates kivircik salata yapmayi dusunuyorm olur heralde kivircik zaten ne kalorisi varki

Back