bnde bi catal pasta yedim cok guzrl gorunuyodu biyerm siscekyi yoksa :)) esim eve gderken doner alcakmis kendneAy kızlar adamın rejimde olmaması kötüymüş gerçekten az önce diyoki çarşıda gece ekmek arası yapan bi yer var açılmıştır orası hadi gidip kumru yiyelim diyo bana ya allahtan aşağı indirdi betülü birazda tilya yaptım içiyorum
Ya beni niye saymıyosun sen bakayım bende payates yicemSabh kahlvaltisi peynir zeytin ot ot ot ot...
Canm hcbisey istemiyo birazda skkin bugun keyifsizim nedense. @oslew bak yarn patates yicez dmi beraber :)
arastiriyodun en son bilmiyodum canm kbakma :) ozman ucumuz yarn patatesin dibine vurcazYa beni niye saymıyosun sen bakayım bende payates yicem
Kalori saysana çok azalttın bu ara strese girmiştir vucut yemek gelmiyo diye :)Ara ogun yarim kivi iki dlim muz. Hiradan yuruttuklerim:)
Ben tartida kotu rakam gordum yne iyice sevkim kirildi canm cok skkin
hesaplyorum bazen ama programlar hep farkli gosteriyoKalori saysana çok azalttın bu ara strese girmiştir vucut yemek gelmiyo diye :)
Fırında yap öyle de gzel oluyo ben sabah haşlama öğlen haşlama akşam fırında yaparım sanırım:))) taamam ozman hasliycam sadece. Aksm yemegni patates yemegi yaparm evdekilerde patates yesin bananee) :)
Kumpir yiyebikşyosak ben her gün yaparımarastiriyodun en son bilmiyodum canm kbakma :) ozman ucumuz yarn patatesin dibine vurcazKumpir yiyebiliyozmu
Aşağı yukarı anlaşılır 1200 alman gerekip 700 de falan kalma diye dedim bi de işte direnç oluyo ben ne yaptıysam 81.6 da kalmıştım 2 ay nerdeyse 5te5 yapınca kırıldı şimdi vermeye başladım yinehesaplyorum bazen ama programlar hep farkli gosteriyo
yogurtta eklenebliyomus patatese bde baharat.Aşağı yukarı anlaşılır 1200 alman gerekip 700 de falan kalma diye dedim bi de işte direnç oluyo ben ne yaptıysam 81.6 da kalmıştım 2 ay nerdeyse 5te5 yapınca kırıldı şimdi vermeye başladım yine
Tabi bol mayonezli ohh mis gibi kilo verdiyo :)Kumpir yiyebikşyosak ben her gün yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?