• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

yogurtta eklenebliyomus patatese bde baharat.
Ben baharat atıyorum nane pul biber fala. Güzel oluyo ama haşlanmış patatese kılım :) bakayım bende yemeğini yaparım olmazsa bi de çorbasını yapıyolar ama tadı nasıl bilmiyorum

20160214_134431.jpg Oglen yemegi 12.30

bende türk kahvesi içtim 4te eve gitcem 1 saat yol olcak 5 ne yicez akşama bilmiyom
eskiden olsa yap bi makarna ye ama şimdi olmuyo öyle :)

Ben hala kahvaltı yapmadım yapamadım :( eve döndüm usta var evde çanak takılacaktı tvlere. Ada'm da yavaş ve her yerde mübarek sığamadık bi eve. Eşim de evdeydi. Biz de Azadla odaya geçip uyuduk bi buçuk saat, kalktık Ada'm hala evde. Bayılacaktım açlıktan bi avuç goji atabildim ağzıma da şuracıkta açlıktan ölmeyeyim :(

ben yine gidemedim eve :)
yarın gitcem inş

akşam yemeği yicem şimdi
lahana sarma yoğurt

sonrada yürüyüşe giderim artık napim :)

Öğle yemeği 1 gibi yedim anca yazıyorum 3 yk pilav 4 yk musakka ama patlıcanlrı kızartmadım fırınldım az yağlı yani :)) 1 krpçede mercimek çorba 1 dikin ekmek

Ara 1 buçuk portakal

Öğle yemeği 1 gibi yedim anca yazıyorum 3 yk pilav 4 yk musakka ama patlıcanlrı kızartmadım fırınldım az yağlı yani :)) 1 krpçede mercimek çorba 1 dikin ekmek

Ara 1 buçuk portakal
bi de beni ye kız ne bu :) hem pilav hem çorba hem ekmek
2 yk pilav 1 dilim ekmek
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
e 1 dilimde ekmek
akşam yemeği yok sana :)

20160215_172436.jpg Aksam yemegi 17.30 karniyarik yayla corbasi haydari bir dlim ekmek. Resmlerm karanlik ckiyo isiktan dolayi

Akşam yemeği 1 kepçe çorba 1 kaşık kepçe kuru fasülye yağsız tuzsuz salata (nar ekşisi döktüm sadece) iki lokma ekmek

bi de beni ye kız ne bu :) hem pilav hem çorba hem ekmek
2 yk pilav 1 dilim ekmek
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
e 1 dilimde ekmek
akşam yemeği yok sana :)

Anaam ben görmemiştim bunu ya bugün iki kere yemek hazırladım her gelenle oturdum ondan oldu ilk eşim ve kardeşim geldi onlarla az yedim sonra kv ve kp doktora girmişlerdi onları çağırdım yemeğe onlarla yedim çok oldu neyse yarın pattis diyeti yapcaz ya verecem kiloları

Canm hicbisey istemiyo yanliz kuruyemis fistik falan biseyler iste:) bugun migrosa gttm alisverise sinema katindaki misir kokusu beni benden aldi

Anaam ben görmemiştim bunu ya bugün iki kere yemek hazırladım her gelenle oturdum ondan oldu ilk eşim ve kardeşim geldi onlarla az yedim sonra kv ve kp doktora girmişlerdi onları çağırdım yemeğe onlarla yedim çok oldu neyse yarın pattis diyeti yapcaz ya verecem kiloları
Gttim bugn patates aldim bol bol hizimi alamazsam carsambada yapicm :)

Back